Oynatma Listesi
HABERLER

İstanbul'da eski damat kabusu! Aracı parçalanan kayınpeder konuştu

Kağıthane’de eski damadının boşanma aşamasındaki eşini mahkemeye götürdüğü gerekçesiyle aracı saldırıya uğrayan kayınpeder o anları anlattı. Kayınpeder Vural Çay, “ Uzaklaştırma kararına rağmen mahalleme gelip elinde sopalarla aracıma saldırdı. Ben ve ailem sokakta yürürken hiç rahat değiliz” dedi.

Kağıthane Mehmet Akif Ersoy Mahallesi’nde önceki ay meydana gelen olayda, Vural Ç. ikinci evliliğini yaptığı eşinden bir süre önce ayrılmıştı. Bir süre önce eşi Büşra C.’den ayrıldığı öğrenilen eski damat Umut C. ise kayınpederi Vural Ç.’yi eşini boşanma davasına götürdüğü gerekçesiyle tehdit etmeye başlamıştı.

ARACINA ARACIYLA SALDIRIP ATEŞ AÇMIŞTI

Bunun üzerine Vural Ç. şahıs hakkında uzaklaştırma kararı aldırmıştı. Tehditlerini sürdüren Umut C., Vural Ç. ile yaşadığı tartışma sonrası aracıyla sokağa gelmişti. Burada Vural Ç.’nin park halindeki aracına kendi aracıyla defalarca çarpan şahıs, ardından araçtan inmişti. Sopayla araca saldıran şahıs, mahalleliye adeta korku dolu anlar yaşatmıştı. Olayın ardından şahıs ardından aracına binerek kaçmıştı. Film sahnelerini aratmayan o anlar ise kameralara anbean yansımıştı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER