Oynatma Listesi
HABERLER

İzmir'de depo yangını

İzmir Kemalpaşa'da bir firmaya ait soğuk hava deposunda yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin alevlere müdahalesi sürüyor.

Edinilen bilgiye göre yangın, Kemalpaşa ilçesindeki bir lojistik firmasına ait soğuk hava deposunda başladı. Alevler tüm binayı biranda kaplarken, bölgeye onlarca itfaiye ekibi sevk edildi.

Dumanların kilometrelerce uzaktan bile görülebildiği yangına ekipler tüm gücüyle müdahale ederken, depodaki yanıcı maddelerin yanmasının ekiplerin çalışmasını güçleştirdiği öğrenildi.

'SÜREKLİ PATLAMA MEYDANA GELİYOR'

Kemalpaşa ilçesinde soğuk hava deposunda çıkan yangını söndürme çalışmaları sürüyor. Alevlerin yükseldiği depoda turşu yapımında kullanılan asidik maddeler ile malzeme deposunda bulunan lastiklerin yandığı öğrenildi.

Bölgede incelemelerde bulunan Ege Bölgesi Sanayi Odası (EBSO) Yönetim Kurulu Başkanı Ender Yorgancılar, "Neden çıktığı belli değil. Ama itfaiye söndürme çalışmalarına devam ediyor. Şu anda bir can kaybının yaşanmamış olması bizim için en önemli konu. Netice itibariyle kontrol altına alınacak ama içeride yanıcı maddeler olmasından dolayı da sürekli patlama meydana geliyor. Kontrol altına alındıktan sonra soğutma işlemlerinden sonra sebebiyle araştırılıp ortaya çıkacak" dedi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER