Oynatma Listesi
HABERLER

Kıskançlık bahanesi bir kadının daha canına mal oldu!

Bağcılar'da hemşire Sibel Kavıllı (43) evinde silahla vurularak öldürüldü. Kavıllı, olay yerinde hayatını kaybederken Cumali V., gözaltına alındı.

Olay, dün akşam saatlerinde, Göztepe Mahallesi Maslak Caddesi'ndeki bir binada meydana geldi. İddiaya göre, Cumali V., eski sevgilisi Sibel Kavıllı'nın evine geldi. Eve giren Cumali V. ile Sibel Kavıllı arasında tartışma çıktı.

İkili arasında büyüyerek devam eden tartışmada Cumali V., hemşire Sibel Kavıllı'yı 2 el ateş ederek vurdu. Kavıllı, olay yerinde hayatını kaybederken Cumali V., gözaltına alındı. 

KISKANÇLIK İDDİASI

CNN Türk muhabiri Emel Telli; cinayetin detaylarını paylaştı. Telli; "43 yaşındaki Bağcılar Eğitim ve Araştırma hastanesinde hemşire olarak çalışıyordu. İddiaya göre dün gece saatlerinde sevgili Cumali V. tarafından öldürüldü. Buradaki komşularıyla konuştuk. Komşular herhangi bir ses duymadıklarını söyledi. Sibel Kavallı daha önce evlenmiş ve 1 çocuğu var. İddiaya göre kıskançlık yüzünden olduğunu söylüyorlar. Olay yeri inceleme ekipleri bu noktada. Yakınları şuan sinir krizi geçiyor. Olayı yeni öğrendiler " dedi.Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları ise sürüyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER