Oynatma Listesi
HABERLER

Malatya'da feci kaza! Yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı! Çok sayıda ölü ve yaralı var

Malatya-Kayseri karayolunda yolcu otobüsü ile kamyon çarpıştı. İlk belirlemelere göre kazada 4 ölü, 29 yaralı var. Öte yandan Malatya Adıyaman yolunda yaşanan bir diğer kazada ise 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi ise yaralandı

Malatya-Kayseri yolunda, yolcu otobüsü ve bir nakliye kamyonunun kafa kafaya çarpışması sonrası, 4 kişi hayatını kaybetti. 29 kişinin yaralandığı kazada, ekipler kısa sürede olay yerine intikal etti. 

Yaralılar, ambulansla kentteki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

MALATYA'DA İKİNCİ KAZA

Malatya Adıyaman yolunda otomobilin çarpıştığı bir diğer kazada ise Hüseyin Erdoğan (45) hayatını kaybetti, 2'si ağır 5 kişi yaralandı.

Kaza, dün gece saatlerinde Malatya- Adıyaman kara yolunun 15'nci kilometresinde meydana geldi. R.Ç. yönetimindeki 34 PY 9987 plakalı otomobil, Örnek Mahallesi yakınlarında karşı yönden gelen B.C.B.'nin kullandığı 44 ADR 299 plakalı otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. Kazayı görenlerin ihbarıyla bölgeye jandarma, polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekiplerin yaptığı incelemede Hüseyin Erdoğan'ın yaşamını yitirdiği belirlenirken, yaralanan 5 kişi ise ambulanslarla hastanelere kaldırıldı. Tedavisine başlanan yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin bulunduğu kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER