Oynatma Listesi
MAGAZİN

Moskova'da Burak Özçivit'e sevgi seli yaşanmıştı! Bir ay önce saldırı yapılan konser salonundaydı

Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Burak Özçivit, çok sayıda ölü ve yaralının olduğu Rusya'daki saldırının gerçekleştiği konser salonunda 20 Şubat'ta sevenleriyle buluşmuştu. Ünlü oyuncunun Crocus City Hall'deki görüntüleri ve videosu sosyal medyada gündem olmuştu.

Rusya'nın başkenti Moskova'daki konser salonuna silahlı saldırı düzenlendi.

Kamuflaj giyen bir grubun otomatik silahlarla gerçekleştirdiği saldırının ardından binada iki patlama yaşandı ve büyük bir yangın çıktı. Çok sayıda ölü ve yaralının olduğu saldırının görüntüleri şoke etti.

MOSKOVA'DA 'TÜRK DİZİ MÜZİKLERİ' ETKİNLİĞİ 

Tüm dünyanın gözünü çevirdiği konser salonuyla ilgili bir detay dikkat çekti. Gittiği her ülkede Hollywood yıldızı gibi karşılanan Burak Özçivit, geçtiğimiz ay 'Türk Dizi Müzikleri' adlı etkinlik için Rusya'daydı.

TÜM BİLETLER SATILDI!

Tüm dünyada hayranları olan 'Kuruluş Osman' dizisinin Osman Bey'i, Crocus City Hall'de gerçekleşen etkinlikte boy göstermişti. 50 bin rubleye (yaklaşık 540 dolar) satılan biletlerin günler öncesinden tükendiği belirtilmişti.

SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU

Hayranları, ünlüler dünyasınının en popüler isimlerinden, kendisi gibi oyuncu Fahriye Evcen'le evli olan Burak Özçivit'i görebilmek için salonu tamamen doldurmuştu.

 

Rusya'da büyük ilgiyle karşılanan Özçivit, Instagram hesabında yer verdiği Crocus City Hall paylaşımı ile takipçilerinden 200 binden fazla beğeni ve çok sayıda yorum almıştı

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER