Oynatma Listesi
MAGAZİN

Müjde Uzman isyan etti, son hali endişelendirdi! 'Hayatımda ilk defa tükendim'

Bir dönem Oğuzhan Uğur ile aşk yaşayan oyuncu Müjde Uzman, sosyal medya hesabından hisleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. Hastaneden paylaşımlar yapan ünlü isim, 'alın parayı geri' diyerek isyan etti. Uzman'ın hali, sevenlerini endişelendirdi.

Şimdilerde ekranlarda boy gösteren oyuncu Müjde Uzman, zor günler geçirdiğini açıkladı. Daha önce mesleğiyle ilgili Uzman şu ifadeleri kullanmıştı:

Benim için dizi oyunculuğunun, bir başka iş kolundan profesyonel yaklaşım açısından hiçbir farkı yok. Büyük hayaller kurarak, hırsla yapmak istediğim bir iş kolu değil. Hırs itici bir güçtür evet ama fazlası insanı kör eder. Sadece layığıyla yapabilmem çok önemli. Ses getirmek, konuşulmak gibi amaçlarım hiçbir zaman olmadı.

Kızılcık Şerbeti dizisinde Alev karakterini canlandıran Müjde Uzman, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hem arkadaşlarına hem de iş hayatına isyan etti. Sevilen oyuncu, ilişkilerde empati yapılması gerektiğini vurguladı.

HASTANEDEN PAYLAŞTI

Bu zamana kadar neşeli halleriyle hafızalara kazınan Müjde Uzman, ilk paylaşımı sırasında hastalığından bahseden Müjde Uzman'ın 'Ama yok! Öyle duygulara izin yok! (Anlayan göz kırpsın).' sözleriyle dikkat çekti. Daha sonra hastane yatağından fotoğrafını yayınlayan ünlü isim, 'Hayatımda ilk defa tükendim' dedi.

“ÇOK BOŞ ŞEYLER SÖYLÜYORSUNUZ”

Uzman, yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: 

Hepsini okuyanlar için… Patlama noktasına geldim ve ciddiye alınmadığımı kaldıramıyorum. Bana bir şeyler söyleyen insanlara cevap vermiş oldum ki onlarda duymuş olacaklar. Zaten bir süre sonra sileceğim pişman olup. Tek ben değilim işimle alakalı değil. Bu insan zorbalığı… Empati yapmadan çözemeyiz. Lütfen insanlara iyi olması gerektiği konusunda baskı yapmayın. Kötü hissetmek bir süreçtir. Bu bir boşaltım mekanizmasıdır. Lütfen engellemeyin. Dünyanın en boş ve işe yaramayan cümlesi ‘Halledersin aslansın kaplansın’ cümlesi. Konuşma ihtiyacı hissettiğimiz için çok boş şeyler söylüyorsunuz. Onu da söylemeyin.

PEŞ PEŞE VİDEO YAYINLADI

Uzman derdini uzun uzun anlatmaya devam ederek "Ben yalan söylemiyorum, samimiyetsiz davranmıyorum, gerçek oluyorum; ama bazen kötü de ben oluyorum." dedi. Yazılarla anlatamayacağı şeyler için ise ünlü isimden videolu durum özeti geldi.

ATEŞ PÜSKÜRDÜ!

Uzman, kendisi hakkında ortaya çıkan 'tükenmişlik sendromuna yakalandı' haberlerine de ateş püskürdü. Ünlü oyuncu, X hesabından yaptığı açıklamada: 'Ben, herhangi bir sendroma yakalandım falan demedim. Şu kendine , magazin hesabı diyen, kim olduğu ne idüğü belirsiz, başkalarının hayatı üzerinden bir de yalanla para kazanan sitelere inanmaktan vazgeçin lütfen. Teşekkürler.' ifadelerini kullandı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER