Oynatma Listesi
HABERLER

Resmi hesap paylaştı, gece kamerasında şoke eden an

ABD'de gece kamerasına yansıyan ve yetkililer tarafından bizzat paylaşılan canlı dünya medyasında yankı uyandırdı.

Amerika Birleşik Devletleri'nin en büyük eyaletlerinden olan Arizona'da bir gece kamerasına ilginç bir görüntü yansıdı. Söz konusu görüntüyü gören yetkililer o anları resmi hesaptan paylaştı. Kısa sürede milyonlarca kişi tarafından izlenen video, hem sosyal medya hem de ulusal basında ses getirdi.

'BEN NEYE BAKIYORUM'

Eyaletin Tucson yakınlarındaki Saguaro Ulusal Parkı'nda hala ne olduğu kesin olarak bilinmeyen bir canlının amuda kalkmış pozisyonda ayaklarını sürüyerek dolaşırken görüldü.

Sincap benzeri bir gövdesi olan canlının memeli olduğu tahmin ediliyor. Görüntüde yoğun tüyleri de dikkat çekerken yetkililer paylaştıkları videoya 'Kendinize ben neye bakıyorum diye sormuş olabilirsiniz' notunu düştü.

SAATLER SONRA NE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI

İlk başta çiftleşme dansı yaptığı öne sürülen canlı hakkında yetkililer yırtıcılardan korunmak için tüylerini dikip ayağa kalktığını vurguladı.

Yapılan incelemeler sonucunda söz konusu hayvanın bir kokarca olduğu belirlenirken ekipler söz konusu hayvanın sadece tehlike anında değil sinirlendiğinde de kötü kokuları yaydığını hatırlattı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER