Oynatma Listesi
MAGAZİN

Seda Sayan estetiğe doyamıyor!

Yıllara meydan okuyan Seda Sayan, yaptırdığı estetik operasyonların etkisiyle her geçen gün daha da genç bir görünüme kavuşuyor. Daha önce 'Fransız Askısı' adlı yüz germe işlemine başvuran, dudak liftingi yaptıran, silikonlarını yenileten ve gıdısını gerdiren 59 yaşındaki sanatçı, bir kez daha estetik doktorunun kapısını çaldı ve çenesine kontür yaptırdı.

Sunuculuğunu yaptığı sabah programında vokalisti olan, kendisinden 25 yaş küçük Çağlar Ökten ile geçtiğimiz nisan ayında nikâh masasına oturan Seda Sayan, sık sık sosyal medyanın gündemine geldiği estetik dokunuşlarına bir yenisini daha ekledi. Çenesine kontür yaptıran ünlü şarkıcı, o anların videosunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

"BAK, BAK, BAK... KONTÜRE BAK"

Estetik doktorunun "Bu nedir! Çok güzel oldu Çenesi yükseldi ve arkaya doğru uzadı. Daha naif bir yüz ortaya çıktı" sözleriyle övgüler yağdırdığı Seda Sayan, "Rutün kontrollerimizdeyiz, rutin güzelleşme. Valla çok güzel oldu. Bak, bak, bak... Kontüre bak" ifadelerini kullandı. Çenesindeki değişiklik ile Sayan daha da genç bir görünüme sahip oldu.

 

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER