Oynatma Listesi
MAGAZİN

Survivor Yunus Emre, baba olacağını öğrendi! Eşinden 'Aleyla Kalaycıoğlu' uyarısı

Survivor'da peş peşe aldığı cezalarla gündemden düşmeyen Yunus Emre, ödül sonrası canlı yayında baba olacağını öğrendi. Anne olmaya hazırlanan Beria Özden, eşinin Aleyna Kalaycıoğlu ile samimiyetinden rahatsız olduğunu da söyledi.

Survivor All Star'da iletişim oyunun kazananı belli oldu. İletişim ödülünü kadınlarda 8-2, erkeklerde 8-6'lık skorla kazanan Kırmızı takım oldu.

GÜZEL HABER YUNUS EMRE'YE ULAŞTI

Yunus Emre canlı yayın açılınca güzel haberi aldı. Geçtiğimiz günlerde eşinin hamile olduğunu açıklaması sosyal medyayı sallamıştı. Güzel haber yayın açılınca Yunus Emre'ye de ulaştı.

"ŞÜKÜRLER OLSUN ALLAH'IMA"

"Baba mı oluyorum şaka mı baba oluyorum" diyerek sevinç çığlıkları atan Yunus Emre'nin takım arkadaşları da bu sevince ortak oldu. Yunus Emre baba olacağını duyunca "Dünyalar güzeli karım. Şükürler olsun Allah'ıma" dedi.

SAMİMİYETLERİ SOSYAL MEDYANIN DİLİNE DÜŞTÜ

Öte yandan Survivor All Star 2024'te Yunus Emre ve Aleyna arasındaki yakınlık sosyal medyanın diline düştü. Aleyna Kalaycıoğlu'nun Yunus Emre ile olan dostluğu sosyal medyada yanlış yorumlanınca eş Beria Özden de bu konuda fikrini saklamadı.

"ALEYNA'DAN UZAK DUR"

Canlı yayın açan Yunus Emre'ye "Ceza yapma Aleyna'dan uzak dur" diyen Beria Özden herkesi şoke etti. Sosyal medyada Aleyna fanları bu yoruma eleştiri yağdırdı.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER