Oynatma Listesi
MAGAZİN

Survivor'a veda eden Yiğit Poyraz sessizliğini bozdu

'Survivor 2021' finalisti Yiğit Poyraz, 'All Star 2024'ün en iddialı isimleri arasında yer alıyordu. Sercan Yıldırım ve Hakan Hatipoğlu ile çıktığı düelloları kaybeden yarışmacı, sevenlerine hayal kırıklığı yaşattı. Eleme sonra haber alınamayan Survivor Yiğit'ten günler sonra ilk açıklama geldi.

Survivor'dan ayrıldıktan sonra sessizliğe bürünen Yiğit Poyraz, ilk açıklamayı sosyal medya üzerinden yaptı. Yarışmanın devam ettiği Dominik Cumhuriyeti'nde çektiği videoyu Instagram hesabından yayınlayan ünlü isim, takipçileriyle son durumunu paylaştı.

"DÜELLO GÜNÜ İSTEDİĞİM SEVİYEYE ÇIKAMADIM"

Parkurlarda galibiyet sonrası rakiplerine 'paket' diyerek göndermede bulunan Survivor Poyraz, sevincinde olduğu gibi kaybettiğinde de aynı vurguyu yaptı.

Yağmurlu bir Dominik gününden herkese selamlar. Telefonu yeni elime alabildim. Eleme gününden beri güzelce dinlenecek, olan biteni düşünecek vaktim oldu. Destekleyen, güzel mesajlar atan, iyi dileklerini sunan herkese çok teşekkür ediyorum. Benim için de erken bir veda oldu. Düello günü maalesef istediğim performans seviyesine çıkamadım, konsantrasyon kaybı yaşadım ve kaybettim. Sporun ve rakabetin doğası budur maalesef; paketlemek de vardır, o pakete girmek de. Bu sefer o pakete giren ben oldum. Güzel bir sezon oldu, eğlenceliydi, güzel bir deneyimdi. Tekrar güzel dileklerini sunan herekese çok teşekkür ediyorum. Sevgiyle ve saygıyla.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER