Oynatma Listesi
HABERLER

Ünlü aktörün cesedi sandıktan çıktı! Detaylar korkunç

Brezilya'da aylardır kayıp olan ünlü aktörün cesedi bulundu. Olayın fotoğrafları ise dünya basınında ses getirdi.

Brezilya'nın Rio de Janeiro şehrinde yaşayan ünlü aktör Jefferson Machado 27 Ocak 2023 tarihinden beri kayıptı. Ailesi tarafından izine rastlanmayan Machoda için 9 Şubat günü kayıp başvurusunda bulunuldu.

Machado'yla iletişim kuran son yakını, 73 yaşındaki annesi Maria das Dores idi. Annesi, oğluyla en son 29 Ocak'ta konuştuklarını ve oğlunun bir iş görüşmesi için arkadaşında kaldığını yetkililerle paylaştı.

ATTIĞI SON MESAJ ŞÜPHE UYANDIRDI

Brezilya basınına konuşan anne Dores'in ifadesine göre Machado'dan gelen ve yazım yanlışlarıyla dolu olan, "Telefonumu düşürdüğüm için seni görüntülü arayamıyorum" mesajıyla oğlunun durumundan şüphelenmeye başladı.

Machado'nun 'cloud' şifresinin değişmesi ve telefonunda konum gösteren uygulamanın iptal edilmesi üzerine annesi git gide panikledi.

CESEDİ SANDIKTAN ÇIKTI

Brezilya polisi ise işin peşini bırakmadı. Aylardır kayıp olan Machoda, yine Rio De Janerio'da bulundu. Hayatını kaybeden Machoda, bir binanın beton zemininin altına gömülmüş ahşap sandığın içinden çıktı.

Polis tarafından yapılan açıklamada cesedinin fazla bozulmadığı ve tespiti için parmak izinden yararlanıldığı bildirildi. Sandığın gömülü olduğu yer ise yaşlı bir kadına ait. Polis Machoda'nın kadını tanıdığını düşünüyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER