Oynatma Listesi
HABERLER

Yeni görüntüler ortaya çıktı! UFO tartışmaları tekrar başladı

ABD'de çekilen UFO görüntüleri ses getirmeye devam ediyor. Yeni paylaşılan görüntüler infial etkisi yarattı. Zira görüntülerde genç kadın normal bir video çekerken bir anda şok ile karşılaşıyor.

ABD sahilinde çekilen bir videoda kadraja giren UFO bir anda şaşkınlık yarattı. Tekneyle seyahat eden bir çiftin çektiği rutin tatil videosunda ortaya çıkan UFO, oldukça şaşırtıcı zira aydın bir havada ilk kez UFO bu kadar net.

Hatırlatmak gerekirse daha önce ABD Donanması UFO görüntüleri paylaşmıştı ve tartışmanın fitilini ateşlemişti. Uzaylıların varlığını kanıtlayan görüntüler büyük tartışma yaratıyor. Şimdi ise mevzubahis olayda aniden beliren bir UFO karşımıza çıkıyor.

UZAYLILARIN VARLIĞININ YÜZDE 100 KANITI
Kuzey Karolina sahilinde çekilen görüntüde, aydınlık gökyüzünde yuvarlak parlayan ve çok hızlı hareket eden bir cisim bulunuyor. Uzaylıların varlığının yüzde 100 kanıtı diyen Scott C Waring, bir uzay hayranı ve uzaylıların varlığına inanıyor.

Genç kadının videoda bu nokta şeklinde ufoyu gösterdiği görüntüler kısa sürede viral hale geldi. Sosyal medyada çok paylaşılan bu görüntüler özellikle ABD'nin UFO görüntülerini onaylamasının ardından çok dikkat çekiyor.

Video birkaç ay önce çekildi ve YouTube'a yüklendi. UFO Sightings Daily adlı blog sayfasında detayları paylaşılan bu görüntülerin infial yarattığını söylemek mümkün.

UFO GÖRÜNTÜLERİ SIZDIRILMIŞTI
Öte yandan gizli Pentagon araştırması kapsamında elde edilen inanılmaz görüntüler dünyayı şoka uğrattı. Sızdırılan görüntülerde, UFO'ların Donanma destroyer USS Russell üzerinde uçtuğu görülebiliyor.

UFO'ların gizli bir Pentagon araştırmasından inanılmaz görüntüler sızdırıldı. ABD Savunma Bakanlığı Pentagon soruşturmasından sızan görüntüler, UFO'ların Donanma destroyerinin üzerinde süzüldüğünü gözler önüne serdi.

Görev Gücü, Haziran ayında çıkacak olan ve Güney California kıyılarındaki Donanma destroyerleri de dahil olmak üzere ABD askeri varlıkları ile UFO karşılaşmalarının fotoğraflarını ve videolarını içeren kapsamlı bir Kongre raporu için kanıt topluyor.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER