Oynatma Listesi
MAGAZİN

Yılın düğünü gerçekleşti

26 Ağustos’taki nikâh törenini olumsuz hava şartları nedeniyle erteleyen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, iki günlük gecikmeyle nikâh masasına oturdu. İbrahim Çelikkol'dan Selin Şekerci'ye pek çok ünlü ismin yer aldığı düğün, Six Senses Hotel’de gerçekleşti.

Yaklaşık iki yıldır aşk yaşayan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. 28 Ağustos akşamı Six Senses Hotel’de görkemli bir düğünle dünyaevine giren ünlü çiftten Özdemir'in nikah şahitliğini Gold Film’in sahibi Faruk Turgut üstlenirken; Koç'un şahidi ise Acun Ilıcalı oldu. Çift ilk danslarını Zeki Müren’in seslendirdiği ‘Aklımda Sen Fikrimde Sen’ şarkısı ile yaptı.

Özdemir nikah sırasında Eda Güngör Museum of Fine Clothing tasarımı gelinlikle davetlilerin karşısına çıkarken, nikah sonrasında Nihan Peker’in tasarladığı ikinci gelinliği ile göz kamaştırdı. After party için ise Alexander Mc Queen defilesinin özel parçası olan elbiseyi Londra’dan sipariş ederek kendisine özel tasarlattı.

Oğuzhan Koç ise Papillone tasarımı bir smokin tercih etti. Özdemir ve Koç’un stil danışmanlığını Rutkay Öziş üstlendi.Berfu-Eser Yenenler çifti, Deniz Baysal, Murat Boz, Yılmaz Erdoğan, Pelin Karahan, Tolga Akış, Nurdan-İbrahim Büyükak çifti, Murat Dalkılıç, Berkay Şahin, Acun Ilıcalı, Hande-Esat Yontunç çifti, Selin Şekerci, Seda- Ümit Erdim çifti gibi birçok ünlü ismin katıldığı gecede adeta ünlü akını yaşandı.Görkemli düğünde Dalkılıç ve Boz, Mirkelam'ın 'Tavla' şarkısına düet yaparak, düğüne katılan konuklara unutamayacakları anlar yaşattı. Gelin Demet Özdemir de arkadaşlarına oynayarak destek verdi.

GÜNCELLENME
DETAYLARI GÖSTER