Cadde Misilleme gecikmedi

Misilleme gecikmedi

22.05.2017 - 08:36 | Son Güncellenme:

Sarp Levendoğlu ile evli olduğu dönemde kendisini Derya Şensoy ile aldattığını iddia ettiği için boşanan Birce Akalay, önceki akşam yeni sevgilisi Can Tunalı ile eğlence turuna çıkarak adeta misilleme yaptı.

Misilleme gecikmedi

Birce Akalay ile evli olduğu dönemde ‘Deliormanlı’ filminde rol arkadaşı Derya Şensoy ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen Sarp Leventoğlu, her fırsatta bu birlikteliği yalanlamıştı. Önceki gece birlikte görüntülenen Leventoğlu ve Şensoy’un ardından şimdi de Birce Akalay yeni aşkı ile gece turundaydı. Can Tunalı ile uzun süredir aşk dedikodusu yapılan Akalay, eski eşinin yakalanmasının ardından soluğu Beyoğlu’nda aldı. Corridor adlı mekanda günün ilk ışıklarına kadar eğlenen ikili, gazetecilerin beklediğini öğrenince mekandan ayrı ayrı çıktı.

Haberin Devamı

Malzeme vermeyeceğim
Mekandan ilk çıkan isim Birce Akalay oldu. “Gazetecilere birlikte çıkmayacağız, magazine malzeme vermeyeceğiz” diyerek yine de malzeme verdi. Akalay’ın hemen arkasından mekanı Tunalı terk etti. 500 metre ileride sevgilisini bekleyen Akalay, Tunalı’yı alarak Karaköy’deki evlerine doğru yol aldılar.