Gündem Motosiklet kazasında ölen Gizem öğretmenin son görüntüleri ortaya çıktı

Motosiklet kazasında ölen Gizem öğretmenin son görüntüleri ortaya çıktı

14.10.2016 - 11:58 | Son Güncellenme:

Bilecik'te motosiklet kazasında hayatını kaybeden 25 yaşındaki Gizem öğretmenin yola çıkmadan önce göz doktoruna muayene olduğu ortaya çıktı. Gizem öğretmen son kez hastanenin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Motosiklet kazasında ölen Gizem öğretmenin son görüntüleri ortaya çıktı

Bursa‘da özel bir okulda sınıf öğretmeni olan 25 yaşındaki Gizem Kıvılcım'ın, kullandığı motosiklet , Bilecik- İnegöl yolu üzerindeki Sütlük Köyü kavşağında, karşı yönden gelen Sami Kurt idaresindeki otomobille çarpıştı..

Haberin Devamı

YOLA ÇIKMADAN ÖNCE GÖZ MUAYENESİ OLMUŞ

Gizem Kıvılcım, çarpışmanın etkisiyle yola savruldu ve olay yerinde feci şekilde hayatını kaybetti. Gizem öğretmenin yola çıkmadan önce son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıdı. Bilecik’in Bozüyük ilçesine hafta sonu arkadaşının düğünü için geldiği ve Bursa’ya geri dönmeden Bilecik Devlet Hastanesinde göz muayenesi için sıra alan Gizem Kıvılcım’ın hastane kameralarına motosikletiyle hastane bahçesine gelmesi yer alıyor.

Daha sonra kasketi ve üzerindeki montu çıkaran Gizem Kıvılcım’ın hastaneden içeri girdiği görülüyor. Daha sonra hastaneden ayrılan Gizem Kıvılcım tekrar ekipmanlarına giyerek motosikletine binerek hastaneden ayrılıyor. Hastaneye 10 Ekim günü 14.04’de hastaneye giren Gizem Kıvılcım’ın 14.40’da muayene olduğu öğrenildi. Saat 16.00’da da Bilecik- İnegöl yolu üzerindeki Sütlük Köyü kavşağında kaza yaparak hayatını kaybetmişti. Öte yandan Gizem Kıvılcım’a, muayene sonucu göz kuruluğu ve astigmat teşhisi konulduğu öğrenildi.