Gündem Müezzinoğlu, 112 Acil ekiplerini ziyaret etti

Müezzinoğlu, 112 Acil ekiplerini ziyaret etti

06.02.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Diyarbakır’da temaslarını tamamlayan Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, dün sabah saatlerinde operasyonların sürdüğü Şırnak’ın Cizre İlçesi’ne gitti.

Müezzinoğlu, 112 Acil  ekiplerini ziyaret etti

Cizre’de Devlet Hastanesi ve 112 Acil servis ekiplerini ziyaret eden Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, izlenimlerini ve fotoğrafları sosyal medya hesabından paylaştı. Cizre’ye helikopterle giden Bakan Müezzinoğlu’nu Şırnak Valisi Ali İhsan Su karşıladı. Bakan Müezzinoğlu daha sonra Cizre Devlet Hastanesi’ne geçerek, tedavi gören hastalar ve yeni doğum yapan bir kadını ziyaret etti. Sağlık çalışanlarından bilgi alan Bakan Müzzinoğlu çatışmalarda hasar gören hastanenin bölümlerini de gezdi.

Haberin Devamı

Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Cizre sokaklarında sağlık hizmeti için bekleyen 112 Acil Servis personelini de ziyaret ederek onlarla sohbet etti. Daha sonra Mardin’e dönen Bakan Müezzinoğlu, Cizre izlenimleri ve fotoğrafları Twitter hesabından şöyle paylaştı: “Cizre Devlet Hastanemizde sabah saatlerinde dünyaya gelen bebeğimizin sevinciyle başladık güne. Cizre sokaklarında halkımızın sağlığı için nöbette olan 112 Acil Sağlık çalışanlarımızla buluştuk.”