Gündem Murat Boz ve Burak Özçivit, Dalkılıç'ın düğününe neden katılmadı?

Murat Boz ve Burak Özçivit, Dalkılıç'ın düğününe neden katılmadı?

25.08.2015 - 08:48 | Son Güncellenme:

Murat Boz ve Burak Özçivit, Merve Boluğur ile evlenen yakın dostları Murat Dalkılıç'ın düğününe katılmadı. Peki Murat Boz ve Burak Özçivit, Murat Dalkılıç'ın düğününe neden katılmadı? Ayrıntılar haberimizde...

Murat Boz ve Burak Özçivit, Dalkılıçın düğününe neden katılmadı

Murat Boz ve Burak Özçivit, yakın arkadaşları Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çiftinin düğününe katılmama kararı aldı. Daha önce Murat Boz'un düğüne katılmayacağı konuşulmuş ama net bir bilgi verilmemişti. Ancak, Habertürk'ten Faik Erdemli'nin haberine göre; Murat Dalkılıç-Merve Boluğur çifti düğüne tüm arkadaşlarını çağırdı ama şarkıcı Murat Boz ve oyuncu Burak Özçivit, düğüne katılmama kararı almıştı.

Burak Özçivit ve Murat Boz'un çok istemelerine rağmen düğüne katılmama sebebi ise ayrıldıkları sevgililerinin de o düğüne katılmasıydı.

"DÜĞÜNÜN ÖNÜNE GEÇMEK İSTEMEYİZ"

Burak Özçivit ve Murat Boz'un çok istemelerine rağmen düğüne katılamama sebebi ise ayrıldıkları sevgilileri Eliz Sakuçoğlu ve Ceylan Çapa'nın gelin Merve Boluğur'un en yakın arkadaşları olması. Burak Özçivit'in, Murat Dalkılıç- Merve Boluğur çiftine, "Düğüne Fahriye'yle veya yalnız gelmem doğru olmaz. Düğünün önüne geçmek istemeyiz" dediği öğrenildi. Murat Boz, Eliz Sakuçoğlu ile Burak Özçivit de Ceylan Çapa'yla uzun süren bir beraberlik yaşamış. Merve Boluğur, Eliz Sakuçoğlu, Ceylan Çapa, Murat Dalkılıç, Murat Boz ve Burak Özçivit birçok kez bir arada görüntülenmişti.

MURAT BOZ KİMDİR?

7 Mart 1980'te doğan Murat Boz, doğduğu yer olan Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde eğitimini tamamladıktan sonra İstanbul'a yerleşmiştir. İstanbul Teknik Üniversitesi'nde eğitimi görürken, Tarkan olmak üzere birçok şarkıcıya vokalistlik yapan yakışıklı şarkıcı, ilk solo kariyerine 2006 yılında çıkardığı "Aşkı Bulamam Ben" single'ı ile adım atmıştır. Bir sonraki yıl ilk stüdyo albümü Maximum ile adından söz ettiren Murat Boz, 2008'de ilk EP çalışması olan Uçurum ile dinleyicisinin karşısına çıkmıştır. Ney de çalabilen başarılı şarkıcı, çeşitli firmaların da reklam yüzü olmuş, O Ses Türkiye programının 2011-14 yılları arasında yayınlanan ilk üç sezonunun jüri üyeliğini üstlenmiştir.

BURAK ÖZÇİVİT KİMDİR?

1984 İstanbul doğumlu olan yakışıklı Oyuncu Burak Özçivit, Güzel Sanatlar fakültesi fotoğrafçılık bölümü mezunudur. Best Of Model Worl'de dünya ikincisi olan yakışıklı oyuncu, yarışmadan sonra Uğurkan Erez Ajans ile çalışmaya başlamıştır. İlk deneyimini Eksi -18 dizisinde yaşayan Burak Özçivit, dizilerdeki çıkışını Zoraki Koca ile yapmıştır. 2008 yaz aylarında ise Baba Ocağı adlı dizide boy gösteren Burak Özçivit, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Malkoçoğlu karakteriyle zirveye çıkmıştır.