Gündem Murat Cemcir kimdir? Bu gece TV8'de

Murat Cemcir kimdir? Bu gece TV8'de

31.12.2016 - 15:09 | Son Güncellenme:

TV 8'in fenomen yarışma programı O Ses Türkiye yeni yıla sürpriz ünlü konukları ile giriyor. Murat Cemcir, ekranların sevilen ses yarışması O Ses Türkiye'ye konuk oluyor. O Ses Türkiye Yılbaşı Özel bölümüne katılacak olan ünlü oyuncu Murat Cemcir hangi şarkıyı seslendireceği şimdiden merak konusu oldu. Peki Murat Cemcir kimdir?

Murat Cemcir kimdir Bu gece TV8de

Jürisinde Hadise, Murat Boz, Sibel Can ve Gökhan-Hakan Özoğuz’un yer aldığ 'O Ses Türkiye yarışması, 31 Aralık 2017 Cumartesi günü ekranlara gelecek. Yarışmanın yılbaşı bölümünde yarışacak ünlü isim Murat Cemcir, jüri karşısında performansını sergileyecek. O Ses Türkiye yılbaşı özel bölümüne katılacak ünlü oyuncu Murat Cemcir kimdir, hangi şarkıyı seslendirecek?

Haberin Devamı

MURAT CEMCİR KİMDİR?

Takva ve Yeraltı gibi filmlerde yardımcı rollerde yer alan oyuncu, Selçuk Aydemir yönetmenliğindeki komedi dizileri Üsküdar'a Giderken ve Ramazan Güzeldir ile dikkat çekmiştir. Ahmet Kural ile uyumlu bir ikili oldukları Çalgı Çengi filmindeki performansı ile beğeni toplamıştır. Oyunculuğunu oynadığı karakterlerle geliştirmektedir.

Gürcüceyi iyi derecede konuşabilen oyuncu, at biniciliği ile ilgilenmektedir. 2010 yılında Selçuk Aydemir yönetmenliğinde çekilen "Çalgı Çengi", Düğün Dernek filmleri ve İşler Güçlerde Ahmet Kural ile başrol oynamıştır. Mustafa Kemal Üniversitesi Otomotiv Bölümü mezunudur. 2013 yılının sonunda Düğün Dernek filminde Çetin karakteri ile büyük beğeni kazanmıştır. Cemcir, 2014 yılında ise Kardeş Payı dizisinde başrolde oynamıştır.