Gündem Müstakbel damat dehşet saçtı

Müstakbel damat dehşet saçtı

11.01.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Kadına yönelik şiddet bitmiyor... Barış K., tartıştığı nişanlısı Hatice Vanlı ile genç kızın annesini yaraladı. Talihsiz 2 kadın yaşamını yitirdi. Barış K., babaannesinin evinde yakalandı

Müstakbel damat dehşet saçtı

Kocaeli’nde önceki akşam meydana gelen olayda Barış K. adlı genç hem nişanlısını hem de genç kızın annesini öldürdü. İddialara göre Barış K. (25), kendisiyle aynı mahallede oturan ve bir yıldır nişanlı olduğu Hatice Vanlı’nın evine gitti. Evde 2 genç arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı.
Kısa sürede büyüyen tartışmada Barış K. nişanlısı 16 yaşındaki Hatice Vanlı ile annesi Serap Atak’ı bıçakla yaraladı. Anne ve kızı kanlar içinde yerde kalırken Barış K. evden kaçıp izini kaybettirdi.

Kurtarılamadılar
Çığlıkları duyan komşuların haber vermesi üzerine polis ekipleri ve ambulanslar eve yönlendirildi. İhbar üzerine giden sağlık ekipleri, 4 bıçak darbesi alan Hatice Vanlı’yı Seka Devlet Hastanesi’ne, annesi Serap Atak’ı ise Kocaeli Devlet Hastanesi’ne götürdü.
Hastanede tedaviye alınan yaralılardan önce Hatice Vanlı, yarım saat sonra da anne Serap Atak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Nişanlısı tarafından öldürülen genç kızın Serap Atak’ın ilk evliliğinden olduğu öğrenildi.
Polisin yaptığı araştırmada Barış K., babaannesinin evinde yakalandı.