Gündem Müzikholde, kadınların müşteri kavgası kanlı bitti

Müzikholde, kadınların müşteri kavgası kanlı bitti

10.11.2015 - 11:54 | Son Güncellenme:

İZMİR’in Çiğli İlçesi’ndeki bir birahanede bıçakla karnından yaralanıp kaldırıldığı hastanede ölen ve ilk etapta intihar ettiği düşünülen 30 yaşındaki Rahime Çiçek’in, müşteri tartışması nedeniyle cinayete kurban gittiği ortaya çıktı. Polisin titiz çalışmasıyla yakalanan kadın çalışan 32 yaşındaki Ş.S., işlemlerinin ardından sevk edildiği adliyede tutuklandı.

Müzikholde, kadınların müşteri kavgası kanlı bitti

Olay, Çiğli İlçesi Harmandalı Mahallesi’ndeki bir müzikholde geçen 3 Kasım’da meydana geldi. Müzikhol çalışanı Rahime Ç.’nin yarı baygın olduğunu gören arkadaşları, iddiaya göre daha önce de birçok kez intihar girişiminde bulunan Ramihe Ç.’yi minibüsle evine bırakmak istedi. Ancak Rahime Ç.’nin kendine gelmemesi üzerine arkadaşları Karşıyaka Devlet Hastanesi’ne götürdü. Burada yapılan incelemede, Rahime Ç.’nin karnından bıçaklandığı ortaya çıktı. İfade veremeyecek durumda olan talihsiz kadın müdahalelere rağmen bir gün sonra yeşamını yitirdi. Olayla ilgili soruşturma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, müzikhol çalışanları ve olay gecesi mekana gidenlerin tek tek ifadelerine başvurdu.

Haberin Devamı

İNTİHAR ETTİĞİ DÜŞÜNÜLDÜ

Daha önce sık sık, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle intihar girişiminde bulunması nedeniyle, Rahime Ç.’nin ilk etapta bıçakla kendine zarar verip, canına kıymış olabileceği düşüldü. Ancak adeta iğneyle kuyu kazan deneyimli polisler, çalışanlardan bazılarının ifadelerinde çelişki olduğunu tespit etti. Hareketlerinden de şüphelenilen müzikhol çalışanlarından S.Y., N.T. ve Ş.S. gözaltına alındı.

KATİL ZANLISI MOTOSİKLETLE AYRILMIŞ

Olayın ardından şüphelilerden Ş.S.’nin motosikletle müzikholden ayrıldığı, diğer iki kadının ise hastaneye gittiği belirlendi. Müzikholün güvenlik kamerası kayıtlarını da mercek altına alan polis, sorgu sırasında cinayeti aydınlattı. Suçunu itiraf eden Ş.S.’nin, müzikholün soyunma odasında, müşteri tartışması nedeniyle Ramihe Ç.’nin kendisine hakaret ettiğini bunun üzerine alkolün de etkisiyle öfkelenip, yanındaki çakıyı kendini korumak amacıyla savurduğunu söylediği ileri sürüldü.

Haberin Devamı

TARTIŞMA GÜVENLİK KAMERASINDA

Soyunma odasında yaşanan tartışmanın odadan dışarıya taştığı ve mekanın içindeki güvenlik kamerasına yansıdığı, ayrıca Ş.S.’nin motosikletle ayrılırkenki görüntülerinin de güvenlik kamerasına yansıdığı belirlendi. İşlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen üç şüpheliden S.Y. ile N.T. adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken Ş.S. tutuklandı.