Gündem Nagihan Karadere kimdir? (Survivor 2018)

Nagihan Karadere kimdir? (Survivor 2018)

12.03.2018 - 09:11 | Son Güncellenme:

Nagihan Karadere kimdir? Sorusunun yanıtını haberimizde derledik. Survivor 2018 yarışmasının dikkat çeken isimleri arasında Nagihan Karadere de yer alıyor. Peki Survivor'daki Nagihan Karadere ile ilgili büyük değişiklik ne oldu?

Nagihan Karadere kimdir (Survivor 2018)

Nagihan Karadere'nin hayatı merak ediliyor ve gündemde çok sık araştırılıyor. Survivor Gönüllüler takımına geçme isteği kabul edilen Nagihan Karadere ile All Star takımı arasında gerilimli anlar yaşandı. Nagihan Karadere eski takımında kıymeti bilinmediği ve hep yedek olarak görüldüğü için bu kararı verdiğini açıklandı.

Haberin Devamı

SURVİVOR'DA NAGİHAN DEĞİŞİKLİĞİ

Acun Ilıcalı oyun öncesi herkesi şaşırtan bir değişikliği açıkladı. Gönüllüler takımında Hakan'ın oyunlara ne zaman döneceği henüz netleşmezken Melih'in sakatlık durumu nedeniyle Survivor'a devam edemeyeceği kesinleşti. Daha önceden de Gönüllüler takımında yer almak isteyen Nagihan'ın Gönüllüler takımına geçmesine karar verildi.
Bu karar takım arkadaşları tarafından büyük şaşkınlık yarattı.

NAGİHAN KARADERE KİMDİR?

1984 doğumlu olan Nagihan Karadere, Fenerbahçe'de yetişti ve sürat koşuları branşında birçok müsabakaya katıldı.
13-14 Eylül 2003 tarihlerinde Köstence'de düzenlenen Balkan Gençler Atletizm Şampiyonası'nda 400 metre branşında altın madalya kazandı. Aynı şampiyonada 4x 400m bayrak yarışında gümüş madalya 4x100m bayrak yarışında bronz madalya kazandı.

Haberin Devamı

Çin'in Shenzhen şehrinde düzenlenen 2011 Dünya Üniversite Yaz Oyunları'nda 4x400 metre bayrak yarışında gümüş madalya kazanan Türk milli takımında yeraldı, ayrıca 400 metre engelli yarışında bronz madalya kazandı.
Sporcu kimliği ile öne çıkan Nagihan Karadere daha önce Survivor'da rakiplerini zorlamış ve büyük iz bırakmıştı.