Gündem Zekariya Öz'e tweet şoku!

Zekariya Öz'e tweet şoku!

18.07.2014 - 18:46 | Son Güncellenme:

.

Zekariya Öze tweet şoku

Bolu Cumhuriyet Savcısı Zekeriya Öz hakkında inceleme başlatıldı.

Haberin Devamı

HSYK'nın internet sitesinde yer alan açıklamada, Öz hakkındaki incelemenin, Twitter hesabından 16 Temmuz'da paylaştığı bazı mesajlar nedeniyle başlatıldığı belirtildi.

Zekeriya öz şu tweetleri atmıştı
- Bazıları ihanet şebekesi sakızını durmadan çiğniyor. Asıl İhanet şebekesi milletin parasını çalanlar ile çaldığı parayı sıfırlayanlardır.
- Devletin içindeki ihanet şebekesi, hırsızı uğursuzu, ihaleye fesat karıştıranı ve rüşvetle iş alanı yakalayan kamu görevlileri değildir.
- Asıl ihanet şebekesi, devletin imkanlarıyla yetimin parasını devletin parasını çalıp hocalardan fetva alarak kara parayı Aklayanlardır.
- Hırsızlığı ortaya çıkarıp hiç bir beklentisi olmayan devlet görevlilerini ihanet şebekesiyle suçlayanlar hırsızlığını örtme gayretindedir.
- Son asırda kimse diktatörlüğe özenmesin.SonuSaddam gibi Kaddafi gibi olacaktır. Kim olursa olsun hukuksuzluğu benimseyen hesabını verecektir
- Zorbalıkla devlet yönetmeye kalkanların acı sonlarını bilmeyen yoktur, demokrasi ve hukuk çağında Tiranlığı savunanlar yalaka ve yobazlardır