Ege Ödemişli işçiye 1800 lira ikramiye

Ödemişli işçiye 1800 lira ikramiye

01.10.2017 - 02:05 | Son Güncellenme:

Tekelli Mevkii’ndeki şantiyede yaklaşık 200 kadrolu işçiyle buluşan Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Görevini hakkıyla yapanların yanındayım, ekim ayında ikramiye vereceğiz” dedi

Ödemişli işçiye 1800 lira ikramiye

İzmir Ödemiş’te kadrolu işçilerle biraraya gelen Belediye Başkanı Mahmut Badem, işçilere ekim ayı içerisinde 1800 lira değerinde ikramiye vereceklerini söyledi.

Haberin Devamı

Ödemiş Belediyesi’nin Tekelli Mevkii’ndeki şantiyesinde yaklaşık 200 kadrolu işçiyle buluşan AK Partili Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem ve Hizmet-İş Sendikası İl Başkanı Burhanettin Barbak’a keşkek, tavuklu pilav ve ayran ikramında bulunuldu.

‘Güvenimiz sonsuz’

Sendika Başkanı Burhanettin Barbak, geçen ay Ödemiş Belediyesi’ne yaptıkları ziyarette ikramiye ve bazı gıda yardımlarının verilmesi konusunda görüşmeler yaptıklarını hatırlattı, “Bizim amacımız en az bizler kadar çalışan işçilerimizin refah düzeyinin arttırılmasıdır. Başkanımız Mahmut Badem’e işçilerimizin haklarının korunması aşamasında güvenimiz sonsuzdur” dedi.

‘Yanlarında olacağım’

Tüm işçilerle bir yol arkadaşlığı yaptıklarını dile getiren Ödemiş Belediye Başkanı Mahmut Badem, “Hepimizin ayrı ayrı dertleri var. Taşeron işçi arkadaşlar kadroya geçmek için uğraş verirken kadrolu işçi arkadaşlarımız da bir takım kazanılmış haklarının verilmesi konusunda çaba gösteriyor. Bizler işçi arkadaşlarımızın teri soğumadan emeğinin karşılığını almasından yanayız. Daha önceki dönemde bazı işçilerin 3 ay geriden maaş aldığını biliyoruz. Hükümetimizin özellikle taşeron işçiler konusundaki bir takım iyileştirme çalışmaları aralıksız olarak sürüyor. İşini doğru yapan, görevini hakkıyla yerine getirenlerin sonuna kadar yanlarında olmaya devam edeceğim” diye konuştu.

Haberin Devamı

Kadrolu işçilere Kurban Bayramı öncesinde yarım maaş ikramiye verdiklerini hatırlatan Başkan Badem, önümüzdeki ekim ayı içinde işçilere yaklaşık 1800 TL’yi bulan ikramiye verilmesi için bütçede düzenleme yapacaklarını açıkladı.