Gündem Ogeday Girişken kimdir? (Survivor Gönüllüler)

Ogeday Girişken kimdir? (Survivor Gönüllüler)

17.02.2017 - 14:43 | Son Güncellenme:

Ogeday Girişken, Survivor yarışlarında en çok konuşulan ve tartışılan isimlerinden biri olmayı başardı. Survivor'ın başarılı isimleri arasında yer alan Ogeday Girişken Gönüllüler takımında yer alıyor. Yarışmalarda adından sıkça söz ettiren Ogeday Girişken kimdir? Kariyeri ve hakkında merak edilen tüm detaylara haberimizde ulaşabilirsiniz...

Ogeday Girişken kimdir (Survivor Gönüllüler)

TV 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Ünlüler Gönüllüler'de mücüdele kaldığı yerden devam ediyor. Yarışma boyunca katılım gösterdiği 38 oyunda 15 galibiyet elde eden Ogeday Girişken yarışmalarda gösterdiği performansla ön plana çıkıyor. Dominik Cumhuriyeti'nde çekilen Survivor'da ilk günden bugüne oyunlardaki performansı ile dikkat çeken Ogeday Girişken hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

OGEDAY GİRİŞKEN KİMDİR?

Ogeday Girişken, 1992 yılında İstanbul'da doğmuştur. Eğitimini Marmara Üniversitesi BESYO’da tamamlamıştır. Fenerbahçe kürek takımında lisanslı sporcu olan Ogeday, ülkemizi milli formayla temsil ediyor.

Litvanya'da yapılan U-23 Dünya Kürek Şampiyonası'nda Milli takım adına mücadele eden kürekçi Ogeday Girişken şampiyonayı 8. sırada tamamladı.

Kürek sporu içine girince “bana en yakın sporun bu olduğunu anladım” diyen Girişken, karşılaştığı zorlulukları “Ellerimiz çok acıyordu, su topluyordu, nasır bağlıyordu. Vücudumuzda çalışmayan kaslar, bu spor ile çalışmaya başlayınca ilk başta yürüyemez hale geldik.” sözleriyle dile getirdi. Kamplardan ötürü sosyal hayatının minimize olduğunu söyleyen Girişken, kürek sporunda önemli olan “kuvvetli çekmek” değil, aynı zamanda balans, teknik ve mental desteğinin çok önemli olduğunu söyledi.

Haberin Devamı

Ben aç kalmaktan korkmam, onlar benimle yarışmaktan korksun sözleriyle tanıtım videosunda dikkat çeken Girişken’in performansı, gönüllüler takımını etkileyecek durumda. Yaptığı spordan ötürü vücut kaslarını en iyi şekilde kullanabilen sporcu, yarışmadaki birçok kulvardaki performansı takımını iyi bir yere getirebilir.