Eğitim Öğretmen atamaları için 47 bin atama müjdesi!

Öğretmen atamaları için 47 bin atama müjdesi!

15.05.2015 - 16:08 | Son Güncellenme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan açılış töreninde yaptığı konuşma esnasında öğretmen atamaları ile ilgili müjdeyi verdi. 47 bin öğretmen atamasının yapılacağını söyleyen Erdoğan atama bekleyen öğretmenler için umut oldu.

Öğretmen atamaları için 47 bin atama müjdesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Kırıkkale'de toplu açılış töreninde yaptığı konuşmada önümüzdeki günlerde yapılması planlanan öğretmen ataması hakkında bilgi verdi.

Haberin Devamı

47 BİN ÖĞRETMEN ATAMASI

'Milli Eğitim Bakanımızı aradım sordum 2015 için 47 bin kadro ayrıldı. Temmuz'un ilk haftasında yapılacak KPSS ile bu Ağustos ayında ihtiyaca göre 47 bin atama yapılacak. Bunu sizlere duyurmuş olayım. Ağustos'dan önce böyle bir atama yok' şeklinde konuştu.

"BAŞKANLIK SİSTEMİ ŞART"
Yeni Türkiye’nin inşası başlıyor. Yeni başkanlık sistemi artık şartTürkiye artık geri dönülmez bir yola girdi. Bu ülkeden neler çektik ya. 2 kızım 2 oğlum var. Hepsi de imam hatip mezunuKızlarımı başörtülü olarak üniversiteye almıyorlar. Oğullarımı istedikleri üniversiteyi almadılar. Yurtdışında okuttuk, en iyi üniversitelerde okudular, oralardan çıktılar. Demek ki imam hatipliler de okuyabiliyormuş. Oğlum Harvard diploması aldı. Dinini diyanetini bilen nesil istemiyorlar. İmam hatiplilerin orta kısımlarını kapatmak istediler. Bunları afakanlar bastı.
"MUHALEFET VE TERÖR ÖRGÜTLERİ BİRLİK OLMUŞLAR"
Seçimlere giderken çok ilginç bir manzarayla karşı karşıyayız. Muhalefet ve terör örgütleri birlik olmuşlar. Bunlar bu ülkenin evlatlarını birbirlerine düşürdüler. Hesap ortada, kitap ortada. Birileri atıyor tutuyor. Ana muhalefetin genel başkanı çıkmış konuşuyor. Senin SSK’yı nasıl yönettiğini çok iyi biliyorlar. O SSK çilelerini ben dahil herkes çok iyi biliyor. Diğeri de MHP. İktidar olmadı mı bu memlekette. Neden bırakıp kaçıp gittiler. 5 koyun verin kaybedip gelirler, yönetemediler. Hep birlikte gelin karar verelim, buna hepimiz çok muhtacızİri olalım, kardeş olalım, hep birlikte Türkiye olalım.