Gündem Okulda 'yemek kavgası': 4 öğrenci yaralı

Okulda 'yemek kavgası': 4 öğrenci yaralı

28.02.2017 - 09:52 | Son Güncellenme:

Adana'da bir lisede kantin işletmecisinin yanında çalışan yeğeni, okul dışından yemek sipariş eden 4 öğrenciyi bıçakla yaraladı. Saldırgan gözaltına alındı.Yaralanan öğrenciler ise hastaneye kaldırıldı.

Okulda yemek kavgası: 4 öğrenci yaralı

Adana'da bir lisede kantin işletmecisinin yanında çalışan yeğeni dehşet saçtı. Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'ndeki bir lisede öğrenim gören öğrenciler A.A. (17), A.Ö. (17), M.A. (18) ve B.B. (18) okul dışından yiyecek siparişi verdi.Siparişlerin okula getirilmesi üzerine kantin işletmecisi Necati O'nun yanında çalışan yeğeni O.O. (17), dört öğrenciyle tartıştı.

Haberin Devamı

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine kantinci çırağı O.O. büfeden aldığı bıçakla öğrencilere saldırdı. Bıçaklı saldırıda öğrencilerden A.A. ile A.Ö. B.B. ile M.A. yaralandı. Hastaneye kaldırılan 4 liseliden A.A ve A.Ö'nun durumları ciddiyetini korurken ayakta tedavi gören B.B ve M.A. taburcu edildi. Bu arada, polis ekipleri,olayın yaşandığı okul çevresinde güvenlik önlemi aldı.

GÖZALTINA ALINDI
Bıçaklama olayına karışan O.O. olaydan sonra gözaltına alındı. Yaşı küçük olan zanlı, çocuk şube müdürlüğüne götürüldü. Yaralılardan B.B. ile M.A. tedavilerinin ardından taburcu edilerek ifadeleri alındı. Çocuk zanlı adliyeye sevk edildi.