Gündem Önce tehdit etti sonra katletti

Önce tehdit etti sonra katletti

28.06.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Ermenek’te boşandığı eşini ve 4 akrabasını öldüren Hakan Narlı’nın, olaydan önce cep telefonundan tehdit mesajları attığı, bunun üzerine ailenin de polise şikâyetçi olduğu ortaya çıktı

Önce tehdit etti sonra katletti

Karaman’ın Ermenek jlçesinde 15 gün önce boşandığı eşi Şerife Şahin (20) ile dört akrabasını öldüren Hakan Narlı’nın (26), velayeti annede olan oğlunun kendisine verilmesini isteyerek “Vermezseniz hepinizi vuracağım” diye eşinin ailesini tehdit ettiği belirlendi. Şahin ailesinin de tehditler üzerine polis merkezine başvurarak, Narlı’dın şikayetçi olduğu belirtildi. Katliamdan kurtulan ve hastanede kontrol altında tutulan küçük çocuğun ise “Babam annemi vurdu. Şeyma’yı, Şeyda’yı vurdu. Teyzemler öldü ama annem gelecek” diye konuştuğu belirtildi.

Haberin Devamı

Olay önceki gün saat 19.00 sıralarında meydana geldi. İşsiz olan Narlı, kaçırarak evlendiği Şahin ile iddiaya göre şiddetli geçimsizlik sonucu 15 gün önce boşandı. M. (2) adındaki çocuklarının velayeti anneye verildi. Şahin de oğlunu alıp babası Murat Şahin’in evine yerleşti.

Konuşmak için geldi

İddiaya göre, çocuğunun kendisine verilmesini ve velayetini isteyen Narlı, boşandığı eşiyle konuşmak için otomobille kayınpederinin evine gitti. Bir süre evin yakınında bekleyen Narlı, pazardan dönen kayınvalidesi Ayşe Şahin (43) ile eşinin dayısının oğlu Hüseyin Akkulak’la (24) oğlunun kendisine verilmesi için tartışırken, ret yanıtını alınca av tüfeğiyle kayınvalidesi Ayşe Şahin ve Hüseyin Akkulak’ı vurdu.

Haberin Devamı

Narlı, daha sonra eşi Şerife Şahin ile baldızları Şeyda (12) ve Şeyma’yı (13) saklandıkları odada öldürdü. Narlı, daha sonra polise giderek teslim oldu. 5 kişinin cesedi, Ermenek Devlet Hastanesi morguna konuldu.

Tehdit mesajı atmış

Eşi ile birlikte beş kişiyi öldüren Narlı’nın, olaydan önce aileyi sürekli tehdit ettiği iddia edildi. Olay günü yine çocuğunun velayetini istediği, vermedikleri takdirde hepsini vuracağı yönünde kayınvalidesinin cep telefonuna tehdit mesajları çektiği öne sürülürken, mesajın ardından ailenin Narlı’dan şikayetçi olduğu belirtildi.

Polise çocuğunun velayetini istediği ve vermedikleri için de olayı gerçekleştirdiği yönünde ifade verdiği öğrenilen Narlı’nın olay anında şuurunu kaybettiği ve baldızlarına nasıl ateş ettiğini hatırlamadığını söylediği öğrenildi. Polise üç gün boyunca evi gözetlediği yönünde de ifade verdiği belirtilen Narlı, çıkarıldığı mahkemede tutuklanarak cezaevine gönderildi.

‘Annem gelecek’ diyor

Katliama tanık olan küçük M.’nin, olayın hemen ardından eve gelen komşularına ve polislere babası Narlı’nın annesini ve diğerlerini av tüfeğiyle vurarak öldürdüğünü söylediği öğrenildi. Gece boyunca hastanede kontrol altında tutulan küçük çocuğun “Babam annemi vurdu. Şeyma’yı, Şeyda’yı vurdu. Teyzemler öldü ama annem gelecek” diye konuştuğu belirtildi. Öte yandan, hayatını kaybeden beş kişinin cesetleri otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu’na gönderildi.