Otomobil Böylesini daha önce görmediniz

Böylesini daha önce görmediniz

10.05.2013 - 16:07 | Son Güncellenme:

Dışarıdan bakıldığında sadece bir panelvan gibi görünse de, o aslında karavandan da öte tam bir kamp aracı.

Böylesini daha önce görmediniz

İç tasarımındaki sürpriz tasarım, panelvanı bir butona basarak 8 metre uzunluğunda dört tekerlekli bir eve dönüştürüyor.

Beş kişilik lüks oturma grubuna ilave olarak, aracın arkası istendiğinde beş kişilik yatak olarak kullanılabiliyor. Hafif olması için alüminyum kompozit malzemeden üretilen iç ekleme parçası aracın arkasından dışarı çıkarak "campervan" haline geliyor.

Araç içinde bir karavanda olması gereken tüm malzemeler yer alıyor. Buna ek olarak şoför mahalinin arkasında iki adet koltuk bulunuyor. Aracın üzerinde ayrıca, istendiğinde açılan çadıra benzeyen bir çatı yer alıyor. Buzdolabı, fırın, LCD ekran TV, DVD player gibi ekstralar hesaba katıldığında böyle bir aracın maliyeti 70 bin sterlini buluyor.

Volkswagen panelvan araçlar için yenilikçi iç tasarımlar üreten firmadan yapılan açıklamada, kullandıkları kızak teknoloji sayesinde araçlarda normal bir yaşam için gerekli olan alanı oluşturduklarını belirterek, "campervan"ın kamp yapanlar için vazgeçilmez bir esneklik ve rahatlık sunduğu ifade edildi.

Haberin Devamı

Yazarlar