Otomobil McLaren'in yeni modeli 720S'i kullanıcılar tasarlayacak

McLaren'in yeni modeli 720S'i kullanıcılar tasarlayacak

09.03.2017 - 13:58 | Son Güncellenme:

İngiltereli spor otomobil markası McLaren, Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda yeni çıkardığı spor otomobilini tanıtarak özelleştirmeye imkan veren yeni bir model yayınladı.

McLarenin yeni modeli 720Si kullanıcılar tasarlayacak

Lüks otomobil sektörünün tartışmasız liderlerinden McLaren Uluslararası Cenevre Otomobil Fuarı'nda göz doldu. İngiliz otomobil firması F1 pistlerinde denediği teknolojileri bir bir binek otomobillere ve spor otomobillere aktarmaya devam ederek fuarda bir ilke imza attılar. Yeni model McLaren istek üzerine tamamen özel üretim şeklinde otomobil severlere sunulacaktır.

Haberin Devamı

Yeni modelleri 720S’e özel bir özelleştirme aracı yayınlayan McLaren, aracınızın renginden tutun jantlarına ve hatta koltuk döşemelerine kadar onlarca seçenek sunuyor. Tam bir performans canavarı olan aracı tasarım olarak kişiselleştirip o şekilde satın alabiliyorsunuz. Tabi bize en yakın McLaren bayii Dubai ve Viyana’da olduğu için aracı biraz beklemeniz gerekebilir.

Önceki sert ve düz çizgilerin hakim olduğu araçlarına göre bu kez daha oval hatlara sahip bir araç üreten firma, tasarımda estetik ögelere daha çok önem vermiş.