Otomobil Yeni A4’ün giriş seviyesi: 1.8 TFSI

Yeni A4’ün giriş seviyesi: 1.8 TFSI

30.06.2008 - 00:00 | Son Güncellenme:

Audi’nin lüks orta üst sınıftaki temsilcisi A4’ün yenisi, geçtiğimiz aylarda Türkiye’de de satışa sunulmuştu.

Yeni A4’ün giriş seviyesi: 1.8 TFSI

Doğuş Otomotiv-Audi, yeni nesil Audi A4’ün başlangıç seviyesi olarak kabul edilen 1.8 lt TFSI motorlu versiyonunu da Türkiye’de satışa çıkarttı. Aracın fiyatı, 36 bin 524 euro’dan başlıyor.
120 HP gücünde turbo motorlu Audi A4 1.8 TFSI, 6 ileri manuel şanzımanla donatılmış. 208 km/s maksimum hıza ulaşabilen A4 1.8 TFSI, 0-100 km/s hızlanmasını da 10.5 sn’de tamamlıyor. Aracın ortalama yakıt tüketimiyse 100 km’de ortalama 7.1 lt olarak veriliyor. Aracın standart donanımında ABS+EBD, ESP, sürücü ve ön yolcu havayastıkları, yan havayastıkları, Side Guard sistemi (ön ve arka yolcular için yan kafa havayastıkları), Yokuş Desteği, yağmur sensörü, otomatik klima, CD çalarlı müzik sistemi, hırsızlık alarmı, elektrikli ve ısıtmalı LED göstergeli yan aynalar, sis farları gibi unsurlar bulunuyor.

Pirelli’den iPod şansı
Tyrelife programıyla, “Yola Devam” üyeliği kapsamında sunduğu avantajlara bir yenisini daha ekleyen Pirelli, Tyrelife üyelerine iPod shuffle hediye ediyor. P Zero kartını aktif hale getirerek Tyrelife güvencesinden yararlanan tüketiciler, iPod shuffle keyifini yaşayacak.
Pirelli yetkili satıcısından 4 adet Pirelli marka yüksek performans (V-W-Y-Z), Runflat, 4x4 veya kış lastiği alan kullanıcılar, P Zero Kart sahibi oluyor ve Pirelli Tyrelife üyeliğine hak kazanıyor. Aynı zamanda 8 taksit avantajından da yararlanacak tüketiciler, P Zero Kartlarını aktif hale getirerek 2GB’lik iPod shuffle’ın da sahibi olacak. Tyrelife Programı, delinme, kaldırıma veya başka bir engele çarparak kesilme veya yangın sonucu tamiri mümkün olmayacak derecede hasar gören lastiklerin ilk 6 aylık sürede değiştirilmesini garanti eden bir hizmet paketi. Söz konusu lastikleri alarak P Zero Kart sahibi olan kullanıcılar, kartlarını 15 gün içinde aktif hale getirerek bu hizmetten faydalanabiliyorlar.

Masaj koltuklu plaza açıldı
Skoda Sakarya Yetkili Satıcısı Bülbüller Motorlu Araçlar, Skoda Auto’nun yeni bayi konseptine uygun inşa edilen ve Yüce Auto’nun Türkiye’deki en büyük bayi kompleksi durumundaki yeni plazasını hizmete açtı. Söz konusu plaza, aynı zamanda Skoda’nın Avrupa’daki en büyük showroomlarından da biri.
Yüce Auto Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Yüce, Doğuş Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Aclan Acar ve birçok üst düzey yöneticinin katılımıyla açılışı yapılan 5 bin metrekarelik tesis, Skoda Auto’nun öngördüğü dünya standartlarında konsept bir bina olarak inşaa edilmiş. Tesiste, aynı anda 40 yeni araç sergilenebiliyor. 50 kişinin çalıştığı tesiste aynı anda 20 araca servis hizmeti verilebiliyor.
Plazaya gelen müşteriler için kurulan kafeteryanın yanı sıra tesise dileyen müşterilerin yorgunluklarını atabilmeleri amacıyla masaj koltuğu da konulmuş. Bilardo masasının da olduğu tesiste, çocuklarıyla gelen müşteriler içinse çocuk oyun parkı mevcut.