Gündem Patlamanın ardından tepki yağıyor!

Patlamanın ardından tepki yağıyor!

13.03.2016 - 20:54 | Son Güncellenme:

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, Ankara'daki Kızılay Meydanı'nda yaşanan patlamaya ilişkin açıklama yaptı.

Patlamanın ardından tepki yağıyor

TESK Başkanı Palandöken, yaptığı yazılı açıklamada, patlamanın insanlık dışı olduğunu ve masum insanların katledilmesinin izahının olmadığını belirterek "Terör insanlık suçudur. Masum insanların katledilmesinin açıklanabilir hiçbir haklı sebebi yoktur. İnsanları korkutarak, katlederek terör örgütleri hiçbir sonuç alamayacaktır. Kardeşliğimizi bozmaya çalışanlar er veya geç yüce Türk adaletine hesap vereceklerdir. Bizim yapmamız gereken birlikteliğimizi korumak, kardeşliğimizi pekiştirmektir" dedi.

Haberin Devamı

Patlamanın ardından çok sayıda ünlü sima da sosyal medya aracılığıyla tepkilerini ortaya koydu.

Mustafa Sarıgül

Milletimizin birlik ve beraberliğine, çocuklarımızın barış dolu geleceğine yönelik yapılan bu saldırıyı lanetliyorum #Ankara

Deniz Ülke Arıboğan

Üstüste bu kadar istihbarat zaafı kabul edilemez. Bu kadar çaresizlik ve yetersizlik artık çok fazla. Canımıza tak etti ey devlet!

Hilmi Hacaloğlu

İstanbul'da 2 haftadır merkezi noktalarda güvenlik tedbirleri arttırılmıştı. Muhtemelen Ankara'da öyleydi. Peki saldırılar neden önlenemiyor?

Aylin Kotil
Kaç gündür Ankara'da bomba patlatılacağı konuşuluyor ve buna rağmen teröristler dalga geçer gibi şehrin göbeğinde bombayı patlatıyor. (DHA)

Yazarlar