Pazar ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

27.10.2013 - 02:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz hafta cemiyet dünyası için renkli geçti. Pek çok davet ve etkinlik arasında öne çıkan ise Turizm Medya Grubu’nun düzenlediği Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri gecesi oldu

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

Bu yıl Turizm Medya Grubu tarafından ikinci kez düzenlenen ACE of M.I.C.E. Kongre, Toplantı ve Etkinlik Ödülleri 2013, Haliç Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen gecede sahiplerini buldu. Üç ana sektör, 29 ayrı kategoride yaratıcılık, konsept çalışmaları, farklılaşılan noktalar, hizmet kalitesi, ülke tanıtımına sağladığı katkılar ve sürdürülebilir turizm için yapılan çalışmalar çerçevesinde birincilerin belirlendiği ödül töreni gecesinde kongre, toplantı ve etkinlik sektöründen isimlerin yanı sıra pek çok tanınmış konuk da vardı. KKTC Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Sortie’nin işletmecisi Erol Kaynar,
Haliç Kongre Merkezi Genel Müdürü Handan Boyce,
VIP Turizm CEO’su Ceylan Pirinçcioğlu gibi siyaset, iş dünyası ve sanat camiasından yaklaşık 3 bin davetlinin katılımı ve TATU Event’in koordinasyonunda 82 sponsor firmanın katkılarıyla görkemli bir şekilde gerçekleşti.

Haberin Devamı

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

Toplantının ev sahipleri Revna Demirören, Ayşegül Toplusoy, Sevim Uyar, Fatoş Sarıgül, Sitare Akdilek (soldan sağa).

Venedik Sarayı’nda “dayanışma”

Hayat Paylaşım ve Dayanışma Derneği’nin Başkanı Monik İpekel ile kurucu üyeler Revna Demirören, Fatoş Sarıgül, Ayşegül Toplusoy ve Sitare Akdilek; 8 Kasım Cuma
günü Venedik Sarayı’nda düzenleyecekleri davet öncesi Sevim Uyar’ın sahibi olduğu Nişantaşı Polarmoda’da bir kamuoyu bilgilendirme toplantısı düzenlediler. İtalyan Büyükelçisi Gianpaulo Scarante’nin eşi Barbara Marengo’nun himayesinde, Venedik Sarayı’nın büyülü atmosferinde gerçekleşecek organizasyonda J.Mendel’in tasarımları bir defile ile sergilenecek. Geceden elde edilen gelir derneğin projeleri için kullanılacak.

Haberin Devamı

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

Aydınlar, Türkiye’yi integratif tıp uygulamalarıyla tanıştıracaklarını, bunu da bu işin 1 numaralı ismi Prof. Dr. Andrew Weil ile yapacaklarını belirtti.

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

Acıbadem Grubu’ndan özel bir hizmet...

Acıbadem Sağlık Grubu’nun yeni markası “Acıbadem New Life” Çırağan Sarayı’nda düzenlenen özel bir davet ile tanıtıldı. Acıbadem Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ve Prof. Dr. Andrew Weil ev sahipliğinde gerçekleşen davete iş dünyası ve sosyal hayatın tanınmış birçok ismi katıldı.

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

ACE of M.I.C.E. ödülleri sahiplerini buldu

Ahu Yağtu (solda) ve Feryal Gülman da Saygı’yı yalnız bırakmadı.

Yeni koleksiyon, yeni işbirliği

Moda dünyasının güçlü giyim markası Love My Body ve oyuncu-sunucu Gül Gölge Saygı, yeni bir kapsül koleksiyon ile moda severlerle buluştu. Gül Gölge Saygı ve Love My Body Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Tasarım Direktörü Zehra Işık’ın ev sahipliğinde The Four Seasons otelde düzenlenen “My Touch” koleksiyonunun tanıtım davetine sosyal hayatın tanınmış birçok ismi katıldı.

Klass dergisinin katkılarıyla...