Pazar Eforsuz trend beyaz

Eforsuz trend beyaz

23.01.2022 - 03:00 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda içinde bulunduğumuz kapana kısılmışlık hali, tüm dünyada geride bıraktığımız bir anıya dönüşürken, beyaz yeniden başlamayı ve yeni bir sayfayı temsil edercesine sezonun en eforsuz trendi olmaya devam ediyor. Beyazın kendine has, heyecan verici ve uyumlu tavrı neredeyse her sezon tasarımcıların güvenli limanı oluyor. Kırmızı halıdan, siyasi platformlara kadar, günlük hayatımızın hemen hemen her noktasında beyaz güven vererek, bizleri kucaklıyor.

Eforsuz trend beyaz

Gamze Saraçoğlu - Beyaz giyme trendi, mevsimlerinde ötesine geçerek, mevsimsizliği temsil ediyor diyebiliriz aslında… Beyaz her zaman minimalist moda ile anılsa da artık günümüzde bu algı büyük ölçüde kırılmış durumda…

Haberin Devamı

Bu sezon beyazı koleksiyon parçalarının yanı sıra, ayakkabı ve aksesuarlarda da sıkça görüyoruz.Beyaz benim de yaşam alanımda ve stüdyomda kullanmayı çok sevdiğim bir renk. Beyazın dingin ve zarif yanı bana ilham veriyor, o sebeple çalışma alanımda bolca beyaz detaya yer veriyorum. Özellikle Simple Life’ın incirli oda kokusu favori parçam.Bu sezon Alexander McQueen’den, Jacquemus’a kadar pek çok tasarımcı koleksiyonlarında beyaza bolca yer verdi. ‘Post-pandemic’ psikoloji beyazın bu yükselişinde büyük bir etkiye sahip. Aynı zamanda beyaz skalası sürdürülebilir modanın adeta bir temsilcisi olduğu için son yıllarda kullanım alanı artarak devam etmekte.