Pazar Hint düğünlerinin yeni adresi Pamucak

Hint düğünlerinin yeni adresi Pamucak

25.06.2023 - 03:01 | Son Güncellenme:

Yazın gelmesiyle düğün sezonu da açıldı. Türkiye yurt dışında düğün destinasyonu olarak öne çıkacak doğal güzellikleri ve yüksek standartta hizmet sunan turizm tesisleriyle fark yaratıyor.

Hint düğünlerinin yeni adresi Pamucak

YUSUF ÇINAR - Büyük sahil şeridi, arkeolojik harikalar, şelaleler, doğal güzellikleriyle her yıl milyonlarca ziyaretçiyi ağırlayan Antalya’dan sonra Hint düğünlerinin Türkiye’deki popüler adreslerine bir yenisi eklendi: İzmir’in Selçuk ilçesine bağlı Pamucak.... Geçtiğimiz günlerde Pamucak üç gün üç gece süren Hint düğününe ev sahipliği yaptı. 

Haberin Devamı

İngiltere’den Almanya’ya farklı ülkelerden toplam 250 davetlinin katıldığı maliyeti 10 milyon lirayı bulan düğün töreni için Korumar Ephesus Oteli’nde hazırlıklar bir yıl öncesinden başladı. Düğün için altı TIR dolusu aksesuvar getirilirken yemeğin tamamen Hindistan gelenek ve göreneklerine göre Marmaris’teki özel bir şirket tarafından hazırlandı. Otel Genel Müdürü Tacettin Özden, “Misafirlerimiz bizim damak tadımızı çok sevdi. Şimdi eylül ayında yeni bir Hindistan düğünü daha yapacağız” diyerek Ege’nin Hint düğünleri için ön plana çıktığını ve ciddi talebin oluştuğunu söyledi: “Hint düğünleri için Antalya’nın ardından Ege Bölgesi de ön plana çıkmaya başladı. Bu tür organizasyonlara ev sahipliği yapmaktan mutluyuz.”  

Haberin Devamı

Hint düğünlerinin yeni adresi Pamucak

Londra’da yaşayan Ayesha-Jaden Patel çiftinin “Hoşgeldiniz” partisiyle başlayan düğünü  öncesinde ilk gün kına töreni yapıldı. İkinci gün sahilde çiçeklerle çevrili platformun önünde dini ritüel ve Hindistan gelenek ve göreneklerine göre yaklaşık beş saat süren tören gerçekleşti. Daha sonra davetliler denize açıldı, Selçuk ve Kuşadası’nın eşsiz koylarını dolaştı.