Tatil Anadolu'yu keşfetme mevsimi

Anadolu'yu keşfetme mevsimi

06.04.2012 - 09:35 | Son Güncellenme:

Mevsim olarak Karadeniz'in yeşilin her tonuyla boyanan eşsiz doğasını, Doğu Anadolu'nun gizli kalmış tarihi büyüsünü görmenin tam zamanı!

Anadoluyu keşfetme mevsimi

Efsanelerin kaynağı Anadolu keşfedilmek için sizi bekliyor. Mevsim olarak Karadeniz'in yeşilin her tonuyla boyanan eşsiz doğasını, Doğu Anadolu'nun gizli kalmış tarihi büyüsünü görmenin tam zamanı. Dinlerin, dillerin, ırkların ayrı olmadığı, bu çeşitliliğin mükemmellik kattığı muhteşem mozaiğin değerini kim bilebilir, doyasıya yaşamadan. İşte Jolly Tur'un Anadolu'ya yolculuğu...

Haberin Devamı

KAPADOKYA: Tarihi kiliselerinden, peri bacalarına; Cilalı Taş Devri’nin en güzel eserleri olan çömleklerden, manzarasıyla izleyeni büyüleyen Ihlara Vadisi’ne kadar pek çok turistik nokta bu turda sizlerle buluşuyor. Dilerseniz bölgenin eşsiz güzelliklerini görmenin en etkili yolu olan ve Kapadokya’nın simgelerinden biri haline gelen balon turlarından birine katılabilirsiniz.

2 gece konaklama 219 tl...

ESKİŞEHİR: İç Anadolu’nun gözbebeği Eskişehir, şehrin ortasından geçen Porsuk Çayı’nın süslediği modern şehir yapısıyla sizlere bambaşka bir gezi tecrübesi sunuyor. Bir zamanların meyve, sebze halinin mucizevi değişimiyle ortaya çıkan Haller Gençlik Merkezi, bünyesindeki cafeler, tiyatrolar ve restoranlarla kaçırılmaması gereken bir yer. Osmanlı mimarisinin izlerini taşıyan Odunpazarı ise Eskişehir’in örf ve adetlerini koruyan diğer bir parçasını gözler önüne seriyor.

Haberin Devamı

1 gece 159 tl...

KARADENİZ TURLARI : Yeşilin, tarihle buluştuğu Karadeniz’de unutulmaz bir yolculuğa çıkmaya hazır olun!

Amasya, Tokat, Sivas, Erzincan, Erzurum, Kars, Artvin, Rize, Trabzon, Ordu, Sinop, Kastamonu Karabük'ü kapsayan Karadeniz turuna Batum da dahil. Sovyet bloğunun Bodrum'u sayılan Batum'a vizenizle girişi yapabiliyorsunuz. Gürcü mimarisinin en güzel örneklerinin sergilendiği Batum, dünyanın en büyük botanik bahçesine sahip.

8 gece konaklama 742 tl...

GAP : Sıra gecelerine katılmak, Balıklı Göl’ü gezmek, Harran evlerini görmek isteyenler kültür turlarının klasiklerinden GAP en fazla önerilen seçenekler arasında yer alıyor. GAP bölgesine seyahat iki farklı turdan oluşuyor. Uçakla gidilen Diyarbakır, Midyat, Mardin, Şanlıurfa, Harran, Adıyaman, Gaziantep, Antakya, Adana turu 4 gece 773 tl. Şanlıurfa, Mardin, Antakya Gaziantep, Adıyaman'ı kapsayan 7 gece konaklamalı tur fiyatı ise 827 tl...

Anadoluyu keşfetme mevsimi

Yazarlar