Kültür Sanat Aşkın Ritmi’ni doyasıya hissedeceksiniz

Aşkın Ritmi’ni doyasıya hissedeceksiniz

28.08.2015 - 15:05 | Son Güncellenme:

Bu hafta sinemaseverleri 8 farklı türde film bekliyor. Dj’in efsanevi elektronik müzikleriyle eğlendirdiği ve birbirinden güzel kızların harika dansları, özel ve sıcak yakınlaşma hepsi bu filmde ‘Aşkın Ritmi’ sinema salonlarında ki yerini aldı. Sinemaseverleri sadece bu film beklemiyor. Birbirinden muhteşem filmler sizleri bekliyor.

Aşkın Ritmi’ni doyasıya hissedeceksiniz

İşte haftanın birbirinden harika filmleri: Kod Adı: U.N.C.L.E., American Ultra, Kaçış Yok, Şeytanın Gözleri, En Güzeli, Aşk ve Merhamet ve Geçmişin Laneti…

Haberin Devamı

Aşkın Ritmi(We Are Your Friends)

Çabalarına rağmen bir türlü istediği çıkışı yapıp şöhrete ulaşamayan genç DJ Cole Carter (Zac Efron), bir gün elektronik müzikte söz sahibi bir isim olma hayalleri kurmaktadır. Bir gün kendisinden çok daha büyük ve tecrübeli bir başka DJ olan James (Wes Bentley) ile tanışıp onun himayesine girdiğinde işler değişecektir. James in kız arkadaşı Sophie (Emily Ratajkowski) ile yakınlaşmaya başlaması ise, Cole un artık hayati kararlar vermesi gereken anın yaklaştığının habercisidir.

Filmin yönetmenliğini Max Joseph yaparken oyuncu kadrosunda Zac Efron, Emily Ratajkowski, Wes Bentley, Shiloh Fernandez, Jon Bernthal gibi isimler rol alıyor.

Kod Adı: U.N.C.L.E.(The Man from U.N.C.L.E.)

Haberin Devamı

1960 lı yıllarda geçen ajan hikayesinde Solo ve Kuryakin adlı 2 ajanın aksiyon dolu takip öyküsü anlatılıyor. CIA ajanı Napoleon Solo (Henry Cavill) ve KGB ajanı İlya Kuryakin (Armie Hammer), soğuk savaş yıllarının gergin ortamında nükleer silahlar geliştirerek bütün dünyayı tehdit eden bir suç örgütüne karşı güçlerini birleştirirler. İlk başta birbirinden çok hoşlanmayan ikilinin örgütün içine sızabilmek için tek şansı, oldukça önemli işler yaptıktan sonra ortadan kaybolan bir Alman bilim adamının kızı olan Gaby dir (Alicia Vikander).

Filmin yönetmenliğini Guy Ritchie yaparken oyuncu kadrosunda Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander, Elizabeth Debicki, Luca Calvani gibi isimler rol alıyor.

American Ultra

Mike ile sevgilisi Phoebe küçük bir kasabada son derece sakin bir hayat sürerken sıkıcı buldukları hayatları olağanüstü bir macerayla şenlecektir. Çift her şeye rağmen hayatlarından memnundur, hatta Mike yakın zamanda sevgilisine evlilik teklifinde bulunmayı planlamaktadır. Ancak çok yakında Mike ı tanıyan kimsenin bilmediği bir sır her şeyi altüst edecektir: Mike esasında hükümet için çalışan bir gizli ajandır! Üstleri tarafından güvenilirliğine gölge düştüğü gerekçesiyle etiketlenen Mike, çalıştığı birim tarafından etkisiz hale getirilmeye çalışılacaktır. Phoebe yi de yanına alıp peşindekilerden kaçmak için yollara düşen genç adam tüm becerilerini sergilemek zorunda kalacağı zorlu bir deneyime adım atar.

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini Nima Nourizadeh yaparken oyuncu kadrosunda Kristen Stewart, Jesse Eisenberg, Topher Grace, John Leguizamo, Bill Pullman gibi isimler rol alıyor.

Kaçış Yok(No Escape)

Amerikalı Dwyer ailesi, okyanus aşırı bir ülkede ev alır ve buraya yerleşirler. Ancak çok kısa bir süre sonra ülkede darbe olur, cuntanın başındakiler ülkedeki yabancı vatandaşların yakalandıkları yerde infaz edilmesi emrini verir. Tam bir cadı avının ortasında kalan aile canlarını kurtarmak için amansız kovalamacanın orta yerinde kalacaktır.

Filmin yönetmenliğini John Erick Dowdle yaparken oyuncu kadrosunda Owen Wilson, Pierce Brosnan, Lake Bell, Claire Geare, Spencer Garrett gibi isimler rol alıyor.

Şeytanın Gözleri(Starry Eyes)

Gündelik işlerle geçinmeye çalışan Sarah Walker ın en büyük hayali günün birinde çok başarılı bir oyuncu olmaktır. Bu nedenle birçok kereler oyuncu seçmelerine katılmış olsa da başarılı olamaz. Son başvurduğu filmlerden birinde nihayet role kabul edildiğinin haberini alınca talihinin döndüğünü düşünmeye başlar. Ancak bu filmle ilgili her ayrıntı biraz tuhaftır. Zira prodüksiyon hakkında bilgi verilmemiştir ve her şey oldukça gizemli görünmektedir. Sarah yine de kontratı imzalar. Bu an itibarıyla da hayatında oldukça tuhaf bazı durumları deneyimlemeye başlar. Sarah Walker artık zihinsel ve fiziksel anlamda ele geçirilmiş gibidir...

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini Kevin Kolsch, Dennis Widmyer yaparken oyuncu kadrosunda Alex Essoe, Amanda Fuller, Noah Segan, Fabianne Therese, Marc Senter gibi isimler rol alıyor.

En Güzeli

Komedi filminde çalışmak için Antalya’ya giden 3 arkadaşın başlarına gelen macera dolu olaylar konu ediliyor.

Filmin yönetmenliğini Mustafa Uğur Yağcıoğlu yaparken oyuncu kadrosunda Erkan Can, Fırat Çöloğlu, Cem Kılıç, Mehmet Özgür, Osman Karagöz gibi isimler rol alıyor.

Aşk ve Merhamet(Love & Mercy)

The Beach Boys grubunun kurucusu Brian Wilson ın hayat hikayesini iki farklı dönemde anlatıyor. 1960 larda genç ve umut vaadeden bir müzisyen olan Brian Wilson (Paul Dano), kurduğu The Beach Boys grubuyla büyük başarılara imza atmaktadır. Ancak duymayı başladığı kaynağı belirsiz sesler nedeniyle yavaş yavaş gerçeklikle olan ilgisini kaybetmeye başlamıştır. Alkol ve uyuşturucu bağımlılığı da eklenince iyice toplumdan uzaklaşır.
1980 li yıllara gelindiğinde Wilson (John Cusack), terapist Eugene Landy nin (Paul Giamatti) kalıcı olmayan tedavi yöntemleriyle oldukça zor bir duruma düşmüştür. Ancak tesadüfen tanıştığı araba satış temsilcisi Melinda (Elizabeth Banks), onu saplandığı bataktan kurtarmak için elinde geleni yapacaktır.

Haberin Devamı

Filmin yönetmenliğini Bill Pohlad yaparken oyuncu kadrosunda Paul Dano, John Cusack, Elizabeth Banks, Paul Giamatti, Jake Abel gibi isimler rol alıyor.

Geçmişin Laneti(Visions)

David ile Eveleigh bir trafik kazası sonrası küçük bir çocuğun ölümüne tanık olurlar ve bu travmatik olayı geride bırakmak için yaşadıkları yeri terk edip küçük bir kasabada yeni bir sayfa açmaya karar verirler. Hamile olan Eveleigh zamanla yeni evlerinin çevresinde birtakım ürkütücü ses ve görüntülerle karşılaşmaya başlar. Eveleigh bir yandan bu korkunç, kimseye kanıtlayamadığı olayları yaşarken diğer yandan da kasaba sakinlerinin anlattıklarıyla dehşete kapılmaktadır. Talihsiz kadın parçaları birleştirip tüm bu yaşananların ardında yatan nedenleri bulmaya çalışırken bebeğinin ve kendisinin hayatını tehdit eden ölümcül bir labirente doğru sürüklenmektedir.

Filmin yönetmenliğini Kevin Greutert yaparken oyuncu kadrosunda Isla Fisher, Eva Longoria, Jim Parsons, Bryce Johnson, Jeff Branson gibi isimler rol alıyor.