Kültür Sanat Claudia Yılmaz’dan bahar partisi

Claudia Yılmaz’dan bahar partisi

27.04.2009 - 14:45 | Son Güncellenme:

Claudia Yılmaz’ın sahibi olduğu DODO KidS Özel Kanlıca Anaokulu’nun açılış partisi önceki gün yapıldı. Anaokulunun açılışı ve küresel ısınma konusunda faaliyet gösteren Greeny On The Tour projesi adına düzenlenen bahar partisine çok sayıda ünlü isim katıldı.

Claudia Yılmaz’dan bahar partisi

Ev sahipliğini üstlenen Claudia Yılmaz, davetlilerini okulun kapısında karşıladı. Federal Almanya Büyükelçisi Dr. Eckart Cuntz, Rize Bağımsız Milletvekili Mesut Yılmaz, İşadamı Turgut Yılmaz, İşkadını Demet Sabancı, İşadamı Abdürrahim Albayrak ve İşadamı Cem Kozlu’nun da katıldığı partide İstanbul’da yaşayan Almanlar ve anaokulunda okuyan öğrencilerin aileleri hazır bulundu.

Haberin Devamı

Anaokulunun bahçesinde düzenlenen partide bir konuşma yapan Claudia Yılmaz, uzun uğraşlar sonucu, hayalindeki gibi bir okul açmaktan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi. Doğayı seven ve koruyan çocuklar yetiştirmek için ellerinden geleni yapacaklarını belirten Claudia Yılmaz, “Bu amaçla, küresel ısınmayla kaybedeceğimiz yeşili hatırlatmayı ve doğal kaynakların korunması için insanların bilinçlendirilmesini amaçlayan uluslararası Greeny On The Tour projesiyle birlikte hareket edeceğiz. Örgü sarmaşıklar Greeny’lerle okulumuzu süsledik. 2010 yılında da inşallah Greeny’lerle Boğaziçi Köprüsü’nü giydireceğiz” dedi.

Claudia Yılmaz ve eşi Turgut Yılmaz, parti boyunca konuklarla bizzat ilgilendiler. Havanın da güzel olmasını fırsat bilen konuklar bahar partisinin tadını çıkarttı. İşadamı Abdürrahim Albayrak ise, sempatik hareketleriyle partiye renk kattı.