Kültür Sanat Elektronik müziğin devleri İstanbul’da

Elektronik müziğin devleri İstanbul’da

14.08.2012 - 14:23 | Son Güncellenme:

Kent kültürünün popüler markası Urban Bug, dünyanın en prestijli elektronik müzik dergisi DJ Mag işbirliğiyle “Party Day” konseptindeki ilk organizasyonunu 20 Ağustos’ta Küçükçiftlik Park’ta gerçekleştiriyor.

Elektronik müziğin devleri İstanbul’da

SASHA, Sander Kleinenberg, Marc Vedo, Macit Kimyacı

Haberin Devamı

20 Ağustos Pazartesi| KüçükÇiftlik Park |Kapı açılış 14.00 After party 00.00 (Frame)

Efes Pilsen’in ana sponsorluğundaki “Party Day 2012”de elektronik müziğin en önemli isimlerinden Sasha, Sander Kleinenberg, Marc Vedo ve Macit Kimyacı sahne alacak. Bu isimlere, Orkun Bozdemir-Ali Efe Dinç, Beatporn-Azun performanslarıyla eşlik edecek. Tüm günü kapsayan partide, kent kültürüne dair pek çok etkinlik de yer alıyor. Organizasyon 00.00’da, Frame’deki After Party ile devam edecek.

15 Saat kesintisiz müzik ve kent kültürü

Gündüz 14.00’te başlayıp, gece 00.00’da Frame’deki After Party’le ertesi gün sabahın ilerleyen saatlerine kadar devam edecek Efes Pilsen presents… Urban Bug & Dj Mag “Party Day 2012”; 15 saatlik kesintisiz müziği ve farklı etkinlikleriyle yazın en kapsamlı müzik partilerinden olacak. Dünyaca ünlü DJ’leri ağırlayacak “Party Day 2012”de, kent kültürüne yönelik aktiviteler de yer alıyor. Tasarım standları, dövme, scad serbest düşüş, custom motor ve otomobillerin yer aldığı showcase’lerle, farklı mutfaklar “Party Day 2012”de yer alacak aktivitelerden bazıları. Parti günü, 14.00-17.00 arası tüm içecekler yüzde 50 indirimli olacak. Party Day için tişört, kolye gibi özel ürünler hazırlanacak. Organizasyonda Şişli Belediyesi, Harley Davidson ve Harakiri dergisinin de yer aldığı 32 kurumsal katılımcı yer alacak. Saat 00.00’da başlayacak After Party ise İstanbul’un gözde gece kulüplerinden Frame’de gerçekleşecek. Maçka Demokrasi Parkı’nda bulunan Frame’deki After Party; Marc Vedo, Tolga Tan, Procombo ve Yunus Kasarcı’nın müziğiyle sabahın ilk saatlerine kadar sürecek.

Haberin Devamı

Bugüne kadar, kent kültürü markası olarak, hizmet ve eğlence sektöründe 3 milyondan fazla kişiye ulaşan, 300’den fazla sanatçıyı takipçileriyle buluşturan Urban Bug ve 1991’den bugüne, on dilde basılan DJ Mag işbirliğiyle gerçekleşecek, Efes Pilsen’in ana sponsorluğundaki “Party Day 2012”, dünyanın dört bir yanında unutulmaz partilere imza atan Dj Mag’in Türkiye’deki ilk organizasyonu olma özelliğini taşıyor.

Haberin Devamı

Bilet Fiyatları: Normal - 45.00 TL, Sahne Önü - 89.00 TL, VIP - 630 TL After Party (Frame, Maçka) 25 TL Biletler Biletix’te

Teaser: http://www.youtube.com/watch?v=S669vaBpXHw&feature=plcp

Line Up:

14:00 – 15:30 Beatporn –Azun

15:30 – 17:00 Orkun Bozdemir - Ali Efe Dinç

17:00 – 18:30 Macit Kimyacı

18:30 – 20:00 Marc Vedo

20:00 – 22:00 Sander Kleinenberg

22:00 – 00:00 Sasha

Visuals By: Rastarules / Efe Işıldaksoy

00:00 – 05:00 After Party, Frame Maçka ( Marc Vedo / Tolga Tan / Procombo / Yunus Kasarcı)

İngiliz Dj ve prodüktör Sasha elektronik müziğin dünyadaki en yenilikçi ikonlarından biridir. Müzik dünyasına seksenlerin sonunda giriş yapan Sasha çok az sanatçının elde ettiği bir efsane yaratmıştır. Grammy ödüllü sanatçı Madonna ve Chemical Brothers gibi ünlü isimlere remixler yapmıştır. Dünyada festival ve kulüplerin en aranılan headliner isimlerindendir. Sasha'nın John Digweed ile gerçekleştirdiği setler tüm elektronik müzikseverlerin hayranlığını kazanmıştır.

Sander Kleinenberg progressive ve tech house müziğin duayenlerindendir. 1971 Hollanda doğumlu Kleinenberg aslında produktörlüğü ile bilinir ve 2004'ten itibaren yaptığı hit çalışmaları ile dj'liği ile ön plana çıkmaya başlamıştır. Progressive tarzında bir çok popüler çalışmaya imza atan sanatçı bunun yanında performaslarında kullandığı görsel temaları kendi hazırlaması ile de tanınmaktadır.

Haberin Devamı

Glastonbury, Global Gathering, Homelands, Berlin Festival gibi önemli dans etkinliklerinde yer almış olan Marc Vedo, Chemical Brothers ve Tiesto gibi ünlü isimlerle sahneyi paylaştı. İngiliz dans müziği listelerinde bir çok çalışması yer alan Marc Vedo, canlandırıcı ve eğlenceli tarzı ile adından bir sonraki Sasha olarak söz ettirmektedir.

90'lı yılların başında Club 20'de Lightjockey olarak dj'lik kariyerine ilk adımını attı, yurt içi ve yurt dışındaki sayısız kulüp ve festivalde sahne aldı ve 2008'den bu yana Tünel'in hip mekanı Lokal'in işletme müdürlüğüne soyundu. Prodüksiyon çalışmalarına ağırlık veren Kimyacı, Apparel Music ve Vibe Me Records Sound Architecture gibi önemli labellardan ürettiği 'Deep House' parçalarını yayımlıyor.

Haberin Devamı

Bugüne kadar The Chemical Brothers, Carl Cox, Sasha, Nick Warren, Radioslave, Fluke, Bony M, Ellen Allien&Apparat gibi dünyaca tanınan 56 sanatçının konserinde video art ve hem yurt içi hem de yurtdışında olmak üzere toplam 24 festivalde canlı video performansları ile bu alanda ismini duyurdu. Aynı zamanda yönetmenlik ve animasyon ve stopmotion film çalışmaları da yapan Işıldaksoy, MTV Mash Up projeleri olan SezenAksu/Prodigy ve Moğollar/Cypress Hill videoları ile 'Yılın Trend Videosu' ödülünü aldı. bugüne kadar 38 müzik videosuna imza attı. Rastarules ismiyle kendi tasarım stüdyosunu kuran Efe Işıldaksoy, freelance olarak çalışmalarına devam etmekte.

DJ MAG Hakkında

DJ Mag 1991 yılından beri 10 farklı dilde basılan müzik ve dj dünyasının en prestijli dergisidir. DJ Mag her yıl dünya çapında internet üzerinden yapılan oylamayla top 100 dj ve top 100 gece kulübü sıralaması ile elektronik müzik dünyasının kalbini elinde tutmaktadır. Elektronik müzikte tüm dinleyici, promoter, dj, kulüp yatırımcısı ve sponsorların yakından takip ettiği DJ Mag, web sitesi, sosyal medyası ve haftalık bültenleriyle milyonlarca kişiye ulaşmaktadır.