Kültür Sanat Lola Marsh'tan mini turne

Lola Marsh'tan mini turne

07.11.2017 - 15:53 | Son Güncellenme:

Lola Marsh, 15 Kasım gecesi Ankara If Performance Hall'da, 17 Kasım gecesi ise İstanbul'da Salon IKSV'de sahnede olacak.

Lola Marshtan mini turne

15 Kasım - Ankara If Performance Hall
17 Kasım - İstanbul Salon IKSV

Haberin Devamı

Tel Aviv merkezli yeni indie-pop grubu Lola Marsh kısa sürede ülkemizde de hatırı sayılı bir hayran kitlesi elde etti kendine. Grubun büyük ses getiren ilk albümü 'Remember Roses' ülkemizde de yayınlandı. 2013 yılında Gil Landau (gitar ve keyboard) ve Yael Shoshana Cohen (vokal) tarafından kurulan Lola Marsh, geçtiğimiz baharda Parkfest'e de konuk olmuş, performansı ile beğeni kazanmıştı. Grup şimdi 2 konser için bir kez daha ülkemizde olacak. Lola Marsh, 15 Kasım gecesi Ankara If Performance Hall'da, 17 Kasım gecesi ise İstanbul'da Salon IKSV'de sahnede olacak.

Gil'in doğum günü partisinde kalabalıkta kendilerini bir anda müzik yaparken bulan iki yakın arkadaş, 18 ay boyunca yazdı, kaydetti ve küçük performanslarda sahnede yeraldı. Müziklerini geliştirdi. Müzikseverler tarafından yeni Lana Del Rey olarak tanımlanan Lola Marsh'ın en büyük şansı melek sesli vokalistleri Yael.

Haberin Devamı

İlk single'ları Sirens, kısa sürede milyonlarca kez izlendi. Adeta Quentin Tarantino filmlerinin melodilerini andıran şarkı, Amerika'nın en popüler tv show'u Scream'de kullanılınca büyük ilgi gördü. 'You're Mine' ve 'Wishing Girl' ise grubun en popüler şarkılarından...

Kaçırmayın!