Tatil Sömestre'de Kentpark'tan bir dolu hediye senin!

Sömestre'de Kentpark'tan bir dolu hediye senin!

26.01.2012 - 13:37 | Son Güncellenme:

Kentpark Alışveriş Merkezi bu sömestre tatilinde de çocukların karne hediyelerini unutmadı

Sömestrede Kentparktan bir dolu hediye senin

Okul’un ilk yarısını bitirmenin verdiği heyecan ile bol bol eğlenmek isteyen çocuklar Kentpark Alışveriş Merkezine karneleri ile geldiğinde bir güne sığdıramayacakları kadar çok etkinliğe ücretsiz katılma şansı bulacaklar.

Haberin Devamı


Karnesini getiren tüm çocuklar sinema bileti, tiyatro bileti, macera adasından ücretsiz jetonlar, lazer arenadan %50 indirim çekleri kazanıyorlar. Bütün bu eğlencenin sonunda çocukların acıkacaklarını da düşünen Kentpark Kaşıkla ve Burger King restoranlarından da %20 indirim çekleri veriyor.


Aileleri refakatinde Kentpark Alışveriş Merkezine karneleri ile gelecek olan tüm çocuklar bu mükemmel hediyeyi alabilecekler. Kentpark ne yaş sınırlaması yapıyor nede notlarınızı kontrol ediyor. Her çocuğun hakkı olan tatil hediyelerini size koşulsuz şartsız veriyor. Kentpark’ın bu mükemmel hediyesi çocukları sevindirmenin yanı sıra ailelerini de hem hediye alma derdinden kurtarıyor. Bu kadar eğlenceden sonra yarı yıla hızlı bir giriş yapacak olan çocuklar bu eğlenceyi ve Kentpark’ın müthiş hediyelerini asla unutmayacaklar.