Cadde Pirelli Takvimi Paris’te tanıtıldı

Pirelli Takvimi Paris’te tanıtıldı

30.11.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Dünyanın en ünlü kadın oyuncuları Alman fotoğrafçı Peter Lindbergh’ün objektifine 2017 Pirelli Takvimi için poz verdi

Pirelli Takvimi Paris’te tanıtıldı

Tüm dünyanın merakla beklediği Pirelli Takvimi’nin yeni sayısı Fransa’nın başkenti Paris’te tanıtıldı. Alman fotoğrafçı Peter Lindbergh tarafından hazırlanan takvimin 44’üncü sayısı, dünyanın en ünlü oyuncularını bir araya getirdi. Basın toplantısında fotoğrafçı Peter Lindbergh, Pirelli İcra Kurulu Başkanı Marco Tronchetti Provera, Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, Helen Mirren ve ABD’li oyuncu Uma Thurman 20 ülkeden katılan basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Mükemmel vücutların etrafında değil, hassasiyet ve duygusallık üzerine bir takvim yaratmak için yola çıktıklarına dikkat çeken Lindbergh, böylece ruhuna kadar soyunan modellerin çok daha çıplak olduklarını vurgulamak amacıyla ‘Duygusal’ başlığını seçtiklerini belirtti. Avustralyalı oyuncu Nicole Kidman, “Düne kadar geldiğimiz kültür artık değişti. Biz olmayı başarmalıyız” dedi. “Kadının gücü nedir?” sorusuna Helen Mirren, “Sokakta yürüyen dinamik enerjik küçük kızları gördüğümde kadının gücünü işte orada buluyorum” derken Kidman ise, “Aslında kendine güvenme gücüdür” cevabını verdi.

Haberin Devamı

Pirelli Takvimi Paris’te tanıtıldı

Takvimde; Jessica Chastain, Penelope Cruz, Nicole Kidman, Rooney Mara, Helen Mirren, Julianne Moore, Lupita Nyong’o, Charlotte Rampling, Lea Seydoux, Uma Thurman, Alicia Vikander, Kate Winslet, Robin Wright ve Zhang Ziyi gibi isimlerin yanı sıra Moskova Devlet Uluslararası İlişkiler Üniversitesi (MGIMO) Siyaset Teorisi Proseförü Anastasia Ignatova da yer aldı.