Gündem PKK ekmek fırınını taradı; 1 kişi yaralandı

PKK ekmek fırınını taradı; 1 kişi yaralandı

09.04.2016 - 15:02 | Son Güncellenme:

Terör örgütü PKK  mensuplarının, bir ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla ateş açması sonucu 1 kişi yaralandı

PKK ekmek fırınını taradı; 1 kişi yaralandı

Şırnak merkezde PKK'lı teröristlerin yakalanması, patlayıcılarla tuzaklanan çukurların ve barikatların bertaraf edilmesi, halkın can ve mal güvenliğinin sağlanması amacıyla ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) ve emniyet unsurlarınca 14 Mart'ta başlatılan "Şehit Jandarma Üsteğmen Mehmet Çifci Operasyonu" başarıyla devam ediyor.

Haberin Devamı

Çatışmalar Yeşilyurt, Dicle, Cumhuriyet ve İsmetpaşa mahallelerinde devam ederken, PKK'lı teröristler bir ekmek fırını önünde oturan vatandaşlara uzun namlulu silahlarla ateş etti.

Saldırıda, fırında çalışan H.Ç. (24) başından yaralandı. Olay yerine sevk edilen zırhlı ambulansla Şırnak Devlet Hastanesine kaldırılan H.Ç. tedavi altına alındı.

İlk tedavisinin ardından saldırı anını anlatan H.Ç, "Fırının önünde otururken birden silah sesleri gelmeye başladı, başımdan kan akmaya başlayınca yere yığıldım. Yarı baygın olarak beni hastaneye getirdiler. Şu an durumum iyi. Ben sadece ekmek üreten bir fırında çalışıyorum, bize neden saldırıyorlar." dedi.

Şırnak Devlet Hastanesi Acil Servis Doktoru Turgut Topal ise kurşunun hastanın kafatasını teğet geçtiğini belirterek, "Mucize bir kurtuluş, bir santim daha aşağıdan isabet etse hastamızın durumu böyle olmazdı. Şu an için durumu iyi, ancak bugün müşahade altında tutabiliriz." diye konuştu.