Ekonomi Portre moduyla öne çıkıyor

Portre moduyla öne çıkıyor

28.07.2017 - 02:30 | Son Güncellenme:

Casper, VIA akıllı cep telefonu ailesine yeni bir model daha ekledi. VIA M3, 5.5 inç’lik HD ekran sahip. f2.0 diyaframlı, 8 Megapiksel ön kamerası ile harika selfie’ler çekilmesini sağlıyor.

Portre moduyla öne  çıkıyor

5.5 inç HD ekranlı akıllı cep telefonu 3 GB RAM, 32 GB dahili depolama, 13 Megapiksel ana kamera ve parmak izi okuyucu gibi özellikleriyle beklentileri fazlasıyla karşılıyor.

Haberin Devamı

Daha net pozlama

VIA M3’ün arka yüzünde yer alan 13 Megapiksel çözünürlüklü, 5 lensten oluşan ana kamerasında birbirinden farklı 9 adet modunyanı sıra;fotoğrafı çektikten sonra çok daha net zoomlama yapan ve fazla detay gösteren superpixelözelliği ile üst düzey bir fotoğraf ve video deneyimi yaşatır.

VIA M3’ün mat gövdesi ve metal çerçevesi şık bir görünüm sunarken, 8.65 mm inceliği ve sadece 168 gr ağırlığı, taşıma ve kullanımda kolaylık sağlıyor.3 GB RAM ve4 çekirdekli işlemcisi sayesinde, donma ve zorlanma yaşamadan günlük işlerin üstesinden gelebiliyor. 32 GB depolama kapasitesine sahip olan akıllı telefonda yer alan microSD bellek kartı yuvası ise 128 GB’a kadar destek sunuyor ve böylece depolama kapasitesi artırılabiliyor.