Ramazan Fatih Savaş aslen nereli kimdir kaç yaşında? Fatih Savaş hayatı ve bilinmeyenleri...

Fatih Savaş aslen nereli kimdir kaç yaşında? Fatih Savaş hayatı ve bilinmeyenleri...

01.04.2022 - 14:35 | Son Güncellenme:

Fatih Savaş kimdir sorusu araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ramazan ayı boyunca Fox TV ekranında izleyici karşısına Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri programı ile çıkacak olan ilahiyatçı isim hakkında araştırmalar sürüyor. Peki Fatih Savaş kimdir kaç yaşında aslen nereli, memleketi neresi?

Fatih Savaş aslen nereli kimdir kaç yaşında Fatih Savaş hayatı ve bilinmeyenleri...

Fatih Savaş hayatı ve kariyeri araştırma konusu olmaya devam ediyor. Ramazan ayı içerisinde her kanalda farklı bir isim sahur ve iftar için hazırlanan özel programlar ile izleyici karşısına çıkacak. Fox TV ekranında Sahur Sohbetleri programı ile izleyici ile buluşacak olan Fatih Savaş çeşitli TV kanallarında iftar ve sahur programları sundu. İşte Fatih Savaş hayatı ve kariyeri hakkında merak edilenler...

Haberin Devamı

FATİH SAVAŞ KİMDİR?

Fatih Savaş, FOX TV'de Ramazan ayında ekrana gelen “Fatih Savaş İle Sahur Sohbetleri” isimli programın sunucusudur.

İlahiyatçı olan Fatih Savaş aynı zamanda hafızdır. 1996 yılında Hırvatistan’dan düzenlenen “Uluslararası Hafızlık / Kur’an-ı Kerim’i Güzel Okuma Yarışmasında Türkiye’yi temsil ederek birinci olmuştur.

Fatih Savaş, 2013 yılında Kanal 360’ta, 2014 yılında TV8, 2015 yılında TRT Diyanet'te sahur ve iftar programlarını sundu.