Teknoloji Haberleri Razer üst düzey kablosuz kulaklığı Thresher Ultimate'i duyurdu

Razer üst düzey kablosuz kulaklığı Thresher Ultimate'i duyurdu

14.06.2017 - 17:04 | Son Güncellenme:

Razer,  Xbox One ve PS4 için tasarladığı yeni kablosuz kulaklığı Thresher Ultimate'i duyurdu. Razer'ın üst segment kulaklığı Thresher Ultimate, ses kalitesi, konfor ve kablosuz güvenliği tek bir yerde topluyor.

Razer üst düzey kablosuz kulaklığı Thresher Ultimatei duyurdu

Razer, oyunseverlere özel yeni kablosuz kulaklığı Thresher Ultimate'in duyurdu. Playstation 4 ve Xbox One için iki farklı modeli bulunan kulaklık Dolby 7.1 çevresel ses sunuyor. Kulaklık konsoldaki en yüksek ses bant genişliğine sahip, böylece en yükseğe ve en düşüğe ulaşabiliyor.

Haberin Devamı

PC ile de sorunsuz şekilde çalışabilen kulaklık, geniş 50 mm sürücülere sahip ve yaklaşık 400 gram ağırlığında. Kulaklık da uzun süreli konforlu kullanım için soğutucu jel doldurulmuş kulaklık yastıkları mevcut.

Kablosuz ses aktarımı için 2.4 GHz frekans bandını kullanan bir dock ile birlikte kutudan çıkan Thresher Ultimate, yaklaşık 12 metre menzile sahip. Cihaz katlanabilir mikrofonuyla da temiz ses iletimi sunuyor.

PC dışında Playstation ailesinden PS4 ve PS4 Pro, Xbox ailesinden ise Xbox One, One S ve One X ile çalışabilen kulaklık, 249 dolar fiyat etiketi ile ilerleyen günlerde satışa sunulacak.