Gündem Rengarenk dizisi ne zaman başlıyor?

Rengarenk dizisi ne zaman başlıyor?

23.05.2016 - 16:27 | Son Güncellenme:

ATV yaza bomba gibi hazırlanmaya devam ediyor. İzleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Rengarenk dizisinin çekimleri başladı. Oyuncu ve kadrosuyla ilgi çekecek olan Rengarenk dizisi hakkında detaylar haberimizde...

Rengarenk dizisi ne zaman başlıyor

ATV ekranlarında izleyicisiyle buluşmaya hazırlanan Rengarenk’in çekimleri başladı. Yapımcılığını NTC Medya Mehmet Yiğit Alp'in üstlendiği, yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu'nun yaptığı, senaryosunu Ebru Hacıoğlu, Melek Seven ve Deniz Gürlek'in kaleme aldığı Rengarenk dizisi çok yakında atv ekranlarında izleyicisiyle buluşacak.

Haberin Devamı

Rengarenk, bir yanda aşka ve kadınlara inancını yitiren Can, diğer yanda ülkenin şöhretli yıldızlarından Renk'in romantik komedi tadındaki hikayesini konu alıyor.

Başrollerini Selin Şekerci ve Kaan Taşaner'in paylaştığı dizide, Ümit İbrahim Kantarcılar, İbrahim Kendirci, İnci Türkay, Açelya Devrim Yılhan, Selin Yeninci, Merve Oflaz, Sertan Erkaçan ve Cem Belevi gibi bir çok ünlü oyuncu rol alıyor.

SELİN ŞEKERCİ KİMDİR?

Selin Şekerci (d. 1 Haziran 1989; Karşıyaka, İzmir),Türk oyuncusu.

Babası Arap, annesi Azeri asıllıdır. İlkokul, ortaokul ve liseyi İzmir'de okudu. İzmir Devlet Tiyatrosu'nda oyunlarda yer aldı. İzmir'de özel tiyatrolarda ve çocuk oyunlarında oynadı. Daha sonra İstanbul'a geldi ve dizilerde, reklamlarda oynamaya başladı.

Haberin Devamı

Panda, Tariş Zeytinyağı ve Turkcell Selocan Şanslı Gün reklamlarında oynamıştır. Kavak Yelleri adlı bir gençlik dizisinde üç bölüm Feyza karakterini ve Melekler Korusun adlı duygusal, dram ağırlıklı gençlik dizisinde Özgür Çelikli adlı üniversite öğrencisi bir karakteri canlandırmıştır. Ay Büyürken Uyuyamam adlı Türk yapımı filmde rol almıştır. 2014 yazı itibari ile başlayan Kaçak Gelinler dizisinin baş rollerinden biri olan Şebnem Gürsoy karakterini canlandırmıştır. Daha sonra 21 Aralık 2015'te başlayan Acı Aşk dizisinde Sude karakterini canlandırmıştır.

KAAN TAŞANER KİMDİR?

Kaan Taşaner (d. 23 Nisan 1979), Türk dizi ve tiyatro oyuncusu.Konya S.Ü. Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunu olan Kaan Taşaner, oyunculuğa ilk adımını, Karanlıkta ilk ışık Kubilay adlı tiyatro oyunuyla attı, ardından 2004 yılına kadar çeşitli oyunlarda sahne aldı, televizyondaki ilk rolünü Büyük Buluşma adlı televizyon dizisinde canlandırdı, takip eden yıllarda televizyon ve tiyatroya birlikte devem etti, 2010 yılında Kanal D'de başlayan Fatmagül'ün Suçu Ne? adlı dizide, Erdoğan Yaşaran rolünü kabul etti, ve bu sayede, adını ilk kez sürekli bir projede duyurmuş oldu. 2012 yılında Kanal D sitesinde yapılan bir ankette 2. En İyi Erkek Oyuncu seçilmiştir. Kuzey Güney adlı TV dizisinde Şeref Komiser rolünü canlandırmıştır. Oyuncu 2014 Aralık ayında TRT 1'de başlayan Diriliş:Ertuğrul dizisinde "Gündoğdu" karakterini canlandırmaktadır. Oyuncu aynı zamanda tiyatro sanatçısı Sacide Taşaner'in oğludur

Yazarlar