Tatil Restorana giren dev kertenkele fenomen oldu

Restorana giren dev kertenkele fenomen oldu

21.02.2017 - 11:11 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz Pazar günü Avustralya'da bir restorana giren Avustralya monitör kertenkelesinin Fransız kadın garson tarafından dışarı atıldığı görüntüler izlenme rekoru kırıyor.

Restorana giren dev kertenkele fenomen oldu

Avustralya'da çalışma ve seyahat vizesiyle garsonluk yapan 25 yaşındaki Fransız kadın Samia Lila istenmeyen misafiri kuyruğundan tutarak restoranın dışına attı.

Haberin Devamı

Restoran olay görüntülerini sosyal medya hesabından yayınladı ve video internette görüntüleme ve paylaşım rekorları kırdı.

Lila dev sürüngeni önce köpek sandığını fakat canlının yanına gidince onun bir Avustralya monitör kertenkelesi olduğunu anladığını, ondan korkmadığını çünkü sürüngenleri sevdiğini ve bu durumun kendisini heyecanlandırdığını söylüyor.

Restoran sahibi ve Lila'nın patronu Mimosa Wines Lila'nın Avustralya'ya İngilizce seviyesini iletletmek ve Avustralya Kültürü hakkında daha çok şey öğrenmek için geldiğini, kendisine geçen haftalarda banyoda gördüğü Avustralya monitör kertenkelesini nasıl dışarı attığını anlattığını ve bunun üzerine kendisinin de Avustralyalılar gibi davrandığını belirtti.

Haberin Devamı

Avustralya monitör kertenkelesi daha küçük kertenkele, yılan, memeli hayvan, kuş ve böceklerle besleniyor.

Geçtiğimiz Pazar günü paylaşılan video bugüne kadar 220.000'den fazla görüntülendi.

Hazırlayan: Mehmet Can Kömürcü