Bayburt SAADET PARTİLİ ADAYLARDAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

SAADET PARTİLİ ADAYLARDAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

13.10.2015 - 13:44 | Son Güncellenme:

.

SAADET PARTİLİ ADAYLARDAN GAZETECİLER CEMİYETİNE ZİYARET

Saadet Partisi İl Başkanı Osman Nuri Temur, Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayları Şinasi Başaran ve Abdulmecit Pekmezci Bayburt gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız’ı ziyaret etti.
Burada açıklamalarda bulunan Sadet Partisi Milletvekili Adayı Şinasi Başaran, medyanın üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerektiğini söyledi. başaran seçim çalışmaları kapsamında Bayburt’ta yaşayan herkese ulaşmayı hedeflerini ancak karşılarında ciddi anlamda avantajlar taşıyan partileri olduğunu dile getirerek, bunun için medyanın sadece güçlü olanın değil haklı olanın sesini duyurması gerektiğini ifade etti.
Başaran açıklamasında; "1 Kasım seçimlerinde milli görüşün tek partisi Saadet partisinin adayı olarak Bayburt’a geldik. Çalışmalarımıza başladık. Bu konuda medyanın hem sorumluluğunu yerine getirmesini istiyoruz. medyanın güçlüden yana değil haklıdan yana olduğunu, haklıyı savunması gerektiğini, bunun için önemli bir görevi olduğunu düşünüyorum"
"Birbirimizden saklayacağımız bir şey yok"
Şimdi Bayburt’ta herkes ya akrabadır ya komşudur. Birbirimizden saklayacağımız bir şey yok. Ama medyanın Bayburt’ta Bayburt tarihinde görülmeyen büyük çapta olayları, Bayburt’la ilgili yaşanan gelişmeleri halka aktarılması konusunda üzerine düşen görevi yapması gerektiğini düşünüyorum. Medyanın bunu halka hem aktarma biçimi, hem doğruluğunu eğip bükmeden aktaracak bir dili bulması lazım. O diliyle anlatması lazım. Bayburt’taki ilişkilerin daha sıcak daha samimi olduğunu bildiğimiz için daha sorumlu davranmamız lazım. bu anlamda biz bize düşeni yapmak için hem esnafımızı hem kurumlarımızı, hem köylümüze gidebilecek herkese ulaşmaya çalışıyoruz. gücümüz yettiği kadar. ama karşımızda çok büyük avantajlar kullanan siyasi partiler var. o nedenle belki medyanın bizim sesimizi halka daha fazla duyurması, daha bir açıklayabilmesi adına ziyaretlerimizi yapalım diye diğer kuruluşlara olduğu gibi size de öyle bir ziyaret gerçekleştirdik. beklentimiz o dur ki; böyle bir dayanışmayı sağlayabilirsek bundan en karlı Bayburt çıkacaktır."
Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ise, duyduğu ziyaret için teşekkür etti.