Gündem Sabriye Şengül kimdir?

Sabriye Şengül kimdir?

25.04.2017 - 17:24 | Son Güncellenme:

Sabriye Şengül isimli Survivor yarışmacısı ünlüler takımında yer alarak bulunduğu takıma katkıda bulunup yarışmayı birinci tamamlamayı hedeflemektedir. Yarışmalarda göstermiş olduğu performans neticesinde dikkat çeken Sabriye Şengül ada hayatındaki yaşamı ve kariyeri merak ediliyor. Peki Sabriye Şengül kimdir?

Sabriye Şengül kimdir

Sabriye Şengül, Survivor'daki tavırları ile kısa zamanda tüm izleyici kitlelerinin sevgisini kazanmayı başardı. Survivor'ın sevilen yarışmacısı Sabriye Şengül katılım gösterdiği 166 oyundan sadece 60 galibiyeti var. Oyunlardaki başarılı performanslarıyle dikkat çeken Sabriye Şengül hakkında merak edilenleri bu haberimizde sizler için derledik.

Haberin Devamı

SABRİYE ŞENGÜL KİMDİR?

Sabriye Şengül, 1988 yılında Trabzon'da dünyaya geldi. 2006 yılında boksla tanışan Sabriye Şengül'ün hayatı bu tarihten sonra değişti. Sabriye Şengül, 2006 yılında boksla tanıştı. spor hayatına hentboll oynayarak başlayan Sabriye Şengül, tavsiye sonrasında kickboks'a yöneldi. Hayatında sporun önemli bir yer tuttuğunu belirten Sabriye Şengül'ün en öne çıkan özelliği ise hırslı bir kimliğe sahip olması. Verdiği röportajlarda her fırsatta sporun hayatındaki önemini anlatan Sabriye Şengül, spor hayatını şu sözlerle anlatıyor: “Önceleri hentbol oynuyordum. Hırslı, mücadeleci ve pes etmeyen bir yapım var. Antrenmanlarda ve maçlarda bu yapımdan dolayı sertleştiğim oldu.

Hocalarım, ‘Sabriye hentbolcular bize lazım. Sen boks ile uğraş’ deyince neden olmasın dedim. Boksta ve Kickboskta 3 Türkiye şampiyonluğum var. Uluslararası boks şampiyonluğum ve K1 Dünya Karması şampiyonluğum bulunuyor.”