Teknoloji Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Koçunuz: FitWell

Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Koçunuz: FitWell

02.07.2015 - 17:28 | Son Güncellenme:

Pazartesi günü kesinlikle diyete başlayacak ve yürüyüşe çıkacaksınız değil mi? Bu pazartesinin hangi pazartesi olduğunu tarihte kimse öğrenemedi, FitWell hariç... FitWell sağlıklı yaşam koçu ya da kendi sloganları ile cebinizdeki koç...

Sağlıklı Beslenme ve Yaşam Koçunuz: FitWell

Pazartesi günü kesinlikle diyete başlayacak ve yürüyüşe çıkacaksınız değil mi? Bu pazartesinin hangi pazartesi olduğunu tarihte kimse öğrenemedi, FitWell hariç... FitWell sağlıklı yaşam koçu ya da kendi sloganları ile cebinizdeki koç FitWell elimizden düşmeyen telefonlardan uzaklaşamadığımızı ve sağlıklı olma planlarımızı telefon tembelliği ile ertelediğimizi düşünmüş ve sağlıklı olmak, kilo vermek ve fit kalmak isteyenlere yönelik bir uygulama geliştirmiş. Kullanımı kolay, motive edici içtiğiniz sudan yediğiniz her lokmaya kadar inzibat çavuşu gibi sayan uygulama biraz olsun kendinize çeki düzen vermenizi sağlayabilir. Gün içerisinde attığınız adımları sayan ve yaptığınız egzersizleri ekleyerek kaç kalori yaktığınızı hesaplayan uygulamaya giriş yaptığınızdan bilgilerinizi ve hedeflerinizi giriyorsunuz.

Haberin Devamı

FitWell'e eklediğiniz her adımda, her lokmada hedeflerinize ne kadar yaklaştığınızı ya da ne kadar isabetli olduğunuzu size söyleyen istatistiki verileri de uygulama size sunuyor. Ayrıca uygulamada bulunan egzersizleri mobil cihazınıza indirerek kendinize videolu egzersiz programı hazırlayabilirsiniz. Sağlıklı ve fit günler sizinle olsun. Bon apetit!